Aliurakoitsijat mukaan laadun- ja turvallisuuden hallintaan – Congrid mukana Sähköurakoitsijapäivillä

marraskuuta 18, 2019 Congrid tapahtumat, laatu, turvallisuus, tiedote, digitalisaatio

Sähköurakoitsijapäivät on kerran vuodessa rjestettävä tapahtuma, joka on suunnattu sähköalan ammattilaisille ja eri sidosryhmille. Tapahtuma rjestetään 21.-22. marraskuuta hotelli Aulangolla Hämeenlinnassa. 

Tänä vuonna kunnioitettavat 60 vuotta täyttävä tapahtuma käsittelee alan ajankohtaisia asioita, kuten rakentamisen muutosta, sähköistysalan kehitystä sekä kiinteistömarkkinoiden tilaa. 

Helsinkiläinen rakennusalan ohjelmistoyritys Congrid osallistuu Sähköurakoitsijapäiville näytteilleasettajana. Congrid on kehittänyt digitaalisen ohjelmistokokonaisuuden rakennustyömaan laadun- ja työturvallisuuden hallintaan ja valvontaan.

Congrid-ohjelmisto on suunnattu rakentamisen laadun- ja turvallisuuden hallintaan. Ohjelmiston avulla koko rakentamisen ketju osallistetaan mukaan edistämään alan laatukulttuuria sekä parantamaan eri sidosryhmien välistä yhteistyötä. Tiedonkulun parantuessa kaikki osapuolet voivat keskittyä johtamaan kokonaisuutta sekä varmistamaan laadukkaan lopputuloksen aikataulussa.

Congrid mahdollistaa antaa projektiin osallistuville urakoitsijoille mahdollisuuden hoitaa omien työvaiheiden laadunvarmistuksen sekä dokumentoinnin suoraan työmaalta. Tieto on reaaliaikaisesti saatavilla koko projektin osapuolille ilman raporttien tulostamista tai sähköpostien lähettämistä. Havaintojen reaaliaikainen kuittaus ja valokuvat toimenpiteistä antavat lisäarvoa projektin turvallisuuden ja laadun dokumentointiin. Ratkaisun avulla aliurakoitsijat voivat hallinnoida omien työvaiheidensa tehtävänohjauksen ketjua aina työvaiheen vastaanottoon saakka.

Congridin tavoitteena on kehittää rakennusalan laatu- ja turvallisuuskulttuuria sekä toimintatapoja. Koko toimialaa palvelee se, että aliurakoitsijat ovat erottamaton osa rakentamisen laadun- ja turvallisuuden hallintaa. Tämän mahdollistamiseksi tarjoamme aliurakoitsijoille suunnatun CongridLITEn ilmaiseksi asiakkaidemme käyttöön. Kun pääurakoitsijalla on käytössään Congridin ohjelmisto, aliurakoitsijat saadaan CongridLITEn avulla maksutta mukaan laadun- ja turvallisuuden hallintaan