Uusi ominaisuus Congrid mobiilisovellukseen - kartat

04
Oct
2018
Keskusteluista asiakkaidemme kanssa on käynyt viime aikoina huomattavan usein ilmi se, että havainnoille haluttaisiin asettaa sijaintitieto kartasta. Koska haluamme palvella laajemmin koko rakennusalan yrityksiä, joista osa keskittyy enemmän infrarakentamiseen, päätimme tarttua tuumasta toimeen ja lisätä mobiilisovelluksemme kaikkiin havaintotyökaluihin karttaominaisuuden. 

 Infrarakentamisen projektit ovat laajoja hankkeita, joissa projektien dokumentointi tehdään ja kohdistetaan suuremmalle alueelle kuin talon rakentamisessa.

Congridin Kartat-ominaisuuden avulla kaikki projektin dokumentointi voidaan sitoa suoraan karttasijainteihin. Ominaisuuteen kuuluu automaattinen sijaintipaikannus, jonka avulla havaintojen tai dokumentoinnin tekeminen on hyvin nopeaa.

Ominaisuus on käytössä ilmaiseksi kaikilla työkaluilla, joihin yrityksellä on lisenssi.  

Alla päivityksen ominaisuudet tarkemmin eriteltynä:

Congrid_Client kartat 1Karttamerkinnät havaintoihin
 
Havaintoihin voi nyt liittää pohjapiirustusmerkinnän lisäksi karttamerkinnän. Kartta hakee sijainnin automaattisesti, mikäli mobililaitteen sijaintijako on sallittu. Kartan ulkoasun voi valita neljästä eri vaihtoehdosta.
 
Kartan ominaisuudet on suunniteltu tukemaan infrarakentamista sekä talonrakentamisen aluedokumentointia.
  
Congrid_Live kartat 1
Havaintoraportti karttamerkinnöillä
 
Congrid Liven kautta voi tulostaa kattavat raportit karttamerkinnöillä. Raportin asetuksista voi valita myös valokuvat ja pohjapiirustusmerkinnät lisädokumentaatioksi.
 
Karttojen lisäominaisuuksista löytyy kattavat ohjeet Congridin tukiportaalista. Karttaominaisuuden ohjeistus on lisätty jokaiseen työkaluohjeeseen. Siirry Congridin käyttäjätunnuksella tukiportaaliin tästä!
 
 
Karttamerkintöihin on tulossa lisää kattavia ominaisuuksia vielä tämän vuoden puolella!

Olemme parhaillaan kehittämässä Karttoihin lisälaajennusta, jotta karttojen päälle voi jatkossa lisätä projektin suunnitelmat. Esimerkiksi, jos projekti näkyy kartalla metsä- tai peltoalueella, jatkossa Congridin kartasta voi tarkastella, mihin uusi tie tai silta on suunniteltu rakennettavaksi. Tämä ominaisuus tuo dokumentoinnin uudelle tasolle infrarakentamisen hankkeissa. 

Annamme mielellämme lisätietoa tai tuote-esittelyn Congridin Kartat -ominaisuudesta. Kirjoita meille tarvittaessa sähköpostia osoitteeseen myynti@congrid.fi.  
 

Congrid, teknologia, uudet ominaisuudet