Congrid ja HomeRun yhteistyöhön – Voimien yhdistämisestä vauhtia kansainvälistymiseen

07
Aug
2019

Congrid ja HomeRun ovat sopineet yhteistyöstä. Yhteistyön tarkoituksena on täydentää asiakkaiden tuotetarjontaa sekä yhdistää voimat kansainvälistymisessä. 

”Molemmat yritykset haluavat kasvattaa liiketoimintaansa Pohjoismaissa. Yhteistyö palvelee myös nykyisiä asiakkaitamme Suomessa. Haluamme auttaa heitä menestymään entistä paremmin”, Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen sanoo. 

Congrid on kehittänyt digitaalisen alustan rakennustyömaan laadun- ja työturvallisuuden hallintaan ja valvontaan.Järjestelmä on käytössä yli sadalla asiakkaalla rakennustyömailla Suomessa ja Ruotsissa. HomeRun on puolestaan rakennusprojektien digitaalinen työkaluasukasviestintään, asiakirjahallintaan ja asukasvalintojen hallintaan.

HomeRun.net-sivusto palvelee yli sataa rakennus- ja kiinteistöalan asiakasta Suomessa ja Ruotsissa. Pilvipohjaiset palvelut mahdollistavat esimerkiksi putkiremontin aikana asukkaiden materiaalivalinnat, asukastiedottamisen sekä projektinhallinnan. 

”Sovelluksemme täydentävät toisiaan. Tietoja yhdistelemällä asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaat ohjelmistot helposti, ja he voivat kirjata tietonsa vain yhteen järjestelmään”, Makkonen sanoo.   

Yhteistyön ansiosta tieto siirtyy jatkossa loppuasiakkaalta työmaalle ja takaisin saumattomasti. HomeRunin toimitusjohtaja Otto Laurila huomauttaa, että molemmilla yrityksillä on jo nyt yhteisiä ja varsin merkittäviä asiakkaita.

”Tuotetarjontamme täydentävät hyvin toisiaan, ja molemmat voivat jatkossa keskittyä entistä enemmän omaan ydinliiketoimintaansa. Yhteistyöllä on kaupallista hyötyä sekä kotimaassa että kansainvälisesti”, Laurila sanoo.  

Congrid ja HomeRun tähtäävät molemmat Pohjoismaihin, ja yritykset tukevat toisiaan aluksikotimaassa ja Ruotsin markkinoilla. Yhteistyö tekee molemmista vahvempia ja lisää tuotteiden näkyvyyttä.

Lisätietoja:

Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen 

(+358) 447167 200

timo@congrid.fi

www.congrid.fi


HomeRunin toimitusjohtaja Otto Laurila 

(+358) 44 284 0278
otto.laurila@homerun.net

www.homerun.net 

Congrid, laatu, tiedote, rakentaminen, digitalisaatio