Congrid luottavaisena tulevaisuuteen – yhtiö valittiin Suomen nopeimmin kasvaneiden teknologiayritysten joukkoon

helmikuuta 3, 2020 Congrid tiedote, teknologia

Congrid on valittu Suomen nopeimmin kasvaneiden teknologiayritysten joukkoon sijalle 25. liikevaihdon kasvuprosentin ollessa 1175%.

Congridin tarjoama digitaalinen alusta laadun ja työturvallisuuden hallintaan työmailla on saanut vahvan jalansijan suomalaisessa rakennusteollisuudessa. Monet suurimmista rakennusalan toimijoista ovat valinneet Congridin.

”Kasvumme takana ovat toimiva tuote, asiakkaiden kuunteleminen ja tukeminen sekä aktiivinen myyntityö. Sana meistä leviää, ja asiakaskunta laajenee erikokoisiin yrityksiin”, toimitusjohtaja Timo Makkonen kiittelee.

Perinteisistä start up -yrityksistä poiketen Congridin yritystoiminta on lähtenyt kantamaan lähes ilman ulkopuolista rahoitusta. Kasvu kotimaassa on rahoitettu yrityksen omasta liikevaihdosta, mutta kansainvälistymiseen on saatu apua Business Finlandilta.

Congrid keskittyy myös tänä vuonna parantamaan tuotteensa käytettävyyttä ja laadunvarmistuksen kokonaiskuvaa yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tavoitteena on, että rakennustyömailla pystytään seuraamaan työnteon laatua koko prosessin ajan entistä paremmin.

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa. Listauksessa kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden (2015–2018) ajalta.

Lisätietoa:

Timo Makkonen

Toimitusjohtaja

044 7167 200

timo@congrid.fi