Congrid mukana Kuntamarkkinat-tapahtumassa

elokuuta 16, 2019 Congrid laatu, turvallisuus, tiedote, digitalisaatio

Congrid on näytteilleasettajana tämän vuoden Kuntamarkkinat-tapahtumassa.

Kuntamarkkinat on Suomen Kuntaliiton 26. kertaa järjestämä kunta-alan ja julkisen sektorin tapahtuma,  joka kerää yhteen alan toimijat, yritykset ja yhdistykset verkostoitumaan ja osallistumaan ajankohtaisiin keskusteluihin. Helsingissä 11.–12. syyskuuta järjestettävän tapahtuman aikana järjestetään seminaareja ja tietoiskuja julkishallinnon ajankohtaisista aiheista, kuten digitalisaatiosta, kansainvälisyydestä ja kehittämisestä.

Congrid on yksi tapahtuman näytteilleasettajista. Yritys tarjoaa nopean ja helppokäyttöisen pilvipalveluohjelmiston, jonka avulla rakennushankkeen laadun ja turvallisuuden johtaminen ja valvonta on helppoa ja läpinäkyvää eri osapuolille. Tämän tuloksena syntyy myös kattava tietopaketti hyödynnettäväksi rakennuksen elinkaaren ajaksi.

Ohjelmiston avulla tuotannon aikainen turvallisuusjohtaminen sekä ennen kaikkea prosessiohjattu laadun ohjaus ja dokumentointi syntyvät helposti suoraan työmaalla työmaatoimiston sijaan. Tällöin työt tehdään kerralla valmiiksi, ja jälkitöiden sekä takuuajan korjausten määrä vähenee. Työnjohto voi käyttää aikansa kentällä työmaatoimiston sijaan, ja projektipäälliköt sekä valvojat näkevät suoraan koneeltaan sen, miten työt ovat edistyneet.

Ohjelmiston avulla eri yritykset ja organisaatiot voivat seurata laatua ja turvallisuustasoa läpinäkyvästi. Ohjelmisto kerää yhteen paikkaan kaiken oleellisen tiedon rakentamisen eri vaiheista, joten tieto on eri osapuolten saatavilla. Congridin käyttäminen pienentää laatukustannuksia, parantaa turvallisuutta ja maksimoi työmaan tuottavuuden.

Congrid haluaa palvella yhteiskuntaa ja veronmaksajia siten, että yritys tekee parhaat mahdolliset työkalut julkisten rakennushankkeiden laadukkaaseen, tehokkaaseen ja taloudelliseen läpiviemiseen.

Kuntamarkkinat on Congridille hieno mahdollisuus tavata ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa sekä osallistua aktiivisesti ajankohtaisiin keskusteluihin ja foorumeihin. Congridiin luottavat lukuisat rakennuttajat, kaupungit, sairaalat, rakennusyritykset, urakoitsijat ja niiden alihankkijat Pohjoismaissa. 

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme numero S.08.