Congrid mukana Rakennuttaminen 2020 -tapahtumassa – Tervetuloa tutustumaan uuden vuosikymmenen toimintatapoihin

tammikuuta 15, 2020 Congrid tapahtumat, laatu, turvallisuus, tiedote, rakentaminen, digitalisaatio

Ohjelmistoyritys Congrid osallistuu näytteilleasettajana Rakennuttaminen 2020 -seminaariin. Raklin ja Kiinkon järjestämä kiinteistö-, rakennus- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden tapaamisfoorumi järjestetään 23.-24. tammikuuta Tampere-talossa. Vuosittaisessa alan huipputapahtumassa pääteemana on tänä vuonna ilmasto ja ympäristö. 

Congrid on kehittänyt ohjelmistokokonaisuuden rakennustyömaiden laadun- ja turvallisuuden hallintaan. Yritys haluaa edistää rakennusalan hyviä käytäntöjä ja kestäviä päätöksiä digitalisoimalla rakennushankkeiden laadun- ja turvallisuuden hallinnan. Samalla paranevat niin tiedonkulku, läpinäkyvyys kuin rakennushankkeen osapuolten yhteistyö.

Congridin ohjelmistokokonaisuuden avulla yhä useampi työmaa on siirtynyt perinteisistä menetelmistä, kuten paperista ja excel-tiedostoista kohti digitaalisia menetelmiä. Congridin ohjelmiston ansiosta rakennuttaja, tilaaja ja pääurakoitsija voivat seurata hankkeidensa laadunvarmistuksen ja työturvallisuuden tilannetta reaaliaikaisesti.

Tehdyistä tarkastuksista ja dokumenteista saatava hyöty jatkuu myös kohteen valmistumisen jälkeen. Erilaisissa elinkaariratkaisuissa rakennettu kohde voi pysyä pääurakoitsijan huollettavana monta kymmentä vuotta. Kun dokumentit ovat tallessa ja kaikkien saatavilla digitaalisessa muodossa, henkilövaihdosten aiheuttamien tietokatkosten tai inhimillisten unohdusten riski pienenee. 

Kaksipäiväisessä Rakennuttaminen 2020 -seminaarissa käsitellään toimialan ajankohtaisia teemoja, kuten esimerkiksi Big Room -työskentelyä, Lean-johtamista, BIM:n hyödyntämistä sekä ajankohtaisia infrahankkeita. Tervetuloa tapaamaan Congridia osastolla 12 ja keskustelemaan, miten me voimme auttaa entistä paremman tuloksen aikaansaamisessa.