Congrid mukana The Software in Construction Show’ssa

20
Jun
2019

Congrid on näytteilleasettajana tämän vuoden The Software in Construction Show’ssa. 

Tapahtuma järjestetään 25. kesäkuuta Ison-Britannian Derbyssä ja se on tarkoitettu rakennusalan ammattilaisille, jotka vastaavat yritystensä rakennusohjelmistojen valinnasta, käyttöönotosta ja käytöstä. Tapahtumassa verkostoidutaan paikallisten ammattilaisten kanssa ja jaetaan parhaita käytäntöjä rakennusalalle ja insinööreille suunnatun teknologian soveltamiseen.   

Congrid on alallaan kansallinen markkinajohtaja, ja se tavoittelee tällä hetkellä kasvua globaaleilta markkinoilta. Pohjoismaiden markkinoille laajentunut yritys on todistanut kykynsä parantaa työmaiden turvallisuutta ja laatua tehostamalla jo tuhansien rakennusalan ammattilaisten työtä.  
 
Ratkaisu, jonka Congrid tarjoaa, on helppokäyttöinen pilvipalveluohjelmisto, joka on suunniteltu muun muassa parantamaan rakennustuotannon projektien valvontaa, sidosryhmien yhteistyötä sekä tiedonkulkua. Ohjelmiston käyttö vähentää ylimääräistä työtä ja antaa helpon keinon tuottaa tarkkoja dokumentteja rakennusprosessin eri vaiheista.  
 
Yritys lähtee Software in Construction Show’hun syventämään kansainvälistä ymmärrystään ja verkostoitumaan rakennusalan ammattilaisten kanssa. Congridilta osallistutaan tapahtumaan innolla, sillä yrityksestä halutaan viedä laatuajattelua ja nollavirhetavoitteista rakentamista maailmalle. Osallistumisen tavoitteena on inspiroida rakennusalan ammattilaisia kohti läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä painottavaa rakentamista siten, että tiedetään tarkalleen, mitä on rakennettu.

tapahtumat, tiedote, rakentaminen, digitalisaatio