Congrid osallistuu WDBE-tapahtumaan aistimaan kansainvälistä tunnelmaa

29
Aug
2019

WDBE kerää kiinteistö- ja rakentamisalan huippuammattilaiset yhteen Helsingin Paasitorniin 24.–25. syyskuuta. Kyseessä on KIRAHubin, Kira-Foorumin ja Suomen Rakennusinsinöörien Liiton järjestämä kansainvälinen ammattilaistapahtuma. 

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille alan toimijoille kehittäjistä tekijöihin, tilaajista loppukäyttäjiin ja julkisesta sektorista yrityksiin. Tapahtumassa pohditaan rakennetun ympäristön digitalisaation mahdollisuuksia ja tulevaisuuden näkymiä. Teemat käsittelevät esimerkiksi asiakaskokemusta, ekosysteemejä ja liiketoimintamalleja.   

Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen nousee lavalle puhumaan siitä, miten digitalisaatio ja eri sidosryhmien välinen yhteistyö vaikuttavat merkittävästi rakennushankkeiden onnistumiseen. 

Makkosen puheenvuoro käsittelee myös konkreettisia esimerkkejä miten tiedon liikkuminen ohjelmistojen välillä on auttanut Congridin asiakkaita johtamaan projekteja paremmin. 

Congrid toteutti keväällä 2019 tutkimuksen Turun yliopiston kanssa, jossa haastateltiin yrityksen asiakkaita. Congridin ja Turun yliopiston yhteisessä puheenvuorossa käsitellään tutkimuksen keskeisiä löydöksiä ja oivalluksia siitä mikä dokumentaation digitalisoinnissa tuottaa asiakkaille arvoa.

Congrid on kehittänyt digitaalisen alustan rakennustyömaan laadun- ja työturvallisuuden hallintaan ja valvontaan. Yritys edistää osaltaan rakennusalan digitalisaatiota ja tiedonjakamista rakentamisen jokaisessa eri vaiheessa. Mitä saumattomampaa yhteistyö rakennusmailla on, sitä parempaa on rakentamisen laatu ja turvallisuus. 

WDBE-tapahtumaan osallistuminen onkin Congridille tärkeä virstanpylväs. Rakennusalan digitalisaatio etenee koko ajan ja uudet toimintamallit tulevat käyttöön. Congridille on kunnia olla osana tätä kehitystä.     
 

Puheenvuorojemme aiheet ja ajankohdat löydät alta.  

25.9.2019 

11.45 The value of digitalised documentation  

Taina Eriksson (Turun Yliopisto), Timo Makkonen (Congrid Oy) 

13.45 Quality is built on common purpose - software approach 

Timo Makkonen (Congrid Oy)

14.15 Breaking the data barriers between systems - Customer case 

Timo Makkonen (Congrid Oy), Otto Alhava (Fira Oy)


 

Congrid, tiedote, rakentaminen, digitalisaatio