Congrid puhujana sekä platina sponsorina Lontoossa pidettävässä The Quality in Construction Summit:issa

09
Apr
2019

 Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Congrid osallistuu puhujana sekä platina sponsorin roolissa, Lontoossa tänä kesänä pidettävään Quality in Construction -tapahtumaan.

The Quality in Construction on yksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään 3. heinäkuuta Lontoon Excelissä ja on tarkoitettu rakentamisen ammattilaisille, jotka haluavat oppia ja kehittää uusia ideoita rakennusalan laadun parantamiseksi. Tapahtuma tarjoaa katsauksen eri aiheisiin, kuten digitaalisten menetelmien hyödyntämisestä paremman laadun ja lopputuloksen saavuttamiseksi.

Iso-Britannian aluepäällikkömme Daniel Hunt pitää puheen teemalla "Yhteistyön merkitys korkean laadun varmistamiseksi". Puheessaan Hunt osoittaa, kuinka onnistunut yhteistyö voi muuttaa projektin laatua ja turvallisuutta.

Congrid on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Pelkästään tänä vuonna olemme laajentaneet toimintaamme Ruotsissa ja haluamme kasvaa edelleen muille kansainvälisille markkinoille. Tapahtumaan osallistuminen on Congridille hyvä tilaisuus osoittaa alalle kuinka tärkeää digitalisaation myötä on tehdä yhteistyötä itse työmaalla, sekä sen ulkopuolella, jotta voidaan varmistaa laadukkaammat rakennusprojektit.

Congrid, tapahtumat, tiedote, rakentaminen, digitalisaatio, teknologia