Congrid valittiin jatkoon kahdessa brittiläisessä rakennusalan kilpailussa

syyskuuta 20, 2019 Congrid Congrid, tiedote, rakentaminen, digitalisaatio

Congrid on saanut iloisia uutisia. Suomalaisyritys valittiin jatkoon kahdessa Isossa-Britanniassa järjestettävässä rakennusalan kilpailussa.

Ensimmäinen kilpailuista on Manchesterissa 23. lokakuuta järjestettävä Building Innovation Awards -kilpailu. Congrid tavoittelee voittoa Paras Teknologiakumppani -kategoriassa. Kilpailun tarkoituksena on edistää Ison-Britannian rakennusalaa ja tuoda esille onnistumisia sekä uutta näkemystä siitä, mihin suuntaan alaa tulisi kehittää. Loppukilpailuun valittiin mukaan rakennusalan edelläkävijöitä, jotka edistävät toimialan digitalisaatiota.

Toinen kilpailuista on Lontoossa 27. marraskuuta pidettävä London Construction Awards, joka on vakiinnuttanut roolinsa kaupungin johtavana rakennusalan kilpailuna. Kilpailussa annetaan tunnustusta innovaatioille, jotka edistävät Lontoon rakennusalaa. Congrid on ehdolla vuoden ohjelmisto -kategoriassa.

Molempien kilpailuiden tuomareina toimivat Ison-Britannian rakennusalan ammattilaiset, organisaatiot ja järjestöt, joilla on syvä ymmärrys alan kehityksestä ja kasvumahdollisuuksista.

Rakennusala on yksi Ison-Britannian merkittävimpiä toimialoja, joka tuottaa peräti 110 miljardia puntaa vuodessa. Maa investoi voimakkaasti rakennusalan digitalisaatioon, joten teknologian rooli ja digitalisaatioon liittyvät uudet liiketoimintamallit kasvavat jatkuvasti. Yhä useampi toimija kokeekin digitalisaation mahdollisuutena.

Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen kokee tärkeänä sen, että yritys on mukana edistämässä suomalaista rakennusalan osaamista ulkomailla.

"Olemme verkostoituneet aktiivisesti kuluneen vuoden aikana alan toimijoiden kanssa sekä osallistuneet lukuisiin eri tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. Meille on kunnia viedä suomalaista laatu- ja turvallisuusymmärrystä maailmalle."

Lisätietoa:

Timo Makkonen

Toimitusjohtaja

(+358) 447167 200

timo@congrid.fi