Congrid suuntaa kohti kansainvälistä BESA-konferenssia Lontoossa

25
Oct
2018

Congrid lähtee edustamaan vuotuiseen Building Engineering Services Association -tapahtumaan Lontooseen marraskuun alussa. Lähdemme hakemaan tapahtumasta lisäarvoa myös olemassa oleville asiakkaillemme laajentamalla ymmärrystämme laadun- ja turvallisuuden hallinnasta.


Congridin kehitys ja kasvu ovat olleet voimakkaassa mutta tasaisessa nousussa jo useamman vuoden ajan. Tällä hetkellä olemme vakiinnuttaneet asemamme suomalaisilla markkinoilla ja vientiponnistelumme Eurooppaan ovat lähteneet hyvin käyntiin.

Kuluneen vuoden aikana olemme pohtineet ja syventäneet Congridin visiota yhä laajemmin ja etsineet tehokkaita keinoja toteuttaa sitä.

Visiomme on tarjota helppokäyttöiset työkalut, joilla asiakasyrityksemme voivat tarjota työntekijöilleen turvallisen työympäristön sekä seurata ja valvoa työn aikataulua ja laatua. Tehokas turvallisuuden ja laadunhallinta säästävät pitkällä aikamäärällä myös huomattavan määrän kustannuksia ja muita resursseja.

Laadun- ja turvallisuuden hallinta ovat kuitenkin laajoja käsitteitä, jotka edellyttävät rakennusalan ymmärrystä,  ajankohtaista tietoa sekä hiottuja prosesseja onnistuakseen: lähdemme siksi Lontooseen paitsi verkostoitumaan, myös laajentamaan ymmärrystämme laadun- ja turvallisuuden hallinnan prosesseista.

Toinen asia, jonka haluamme tuoda BESA:sta nykyisille asiakkaillemme, on ajankohtainen katsaus vuoden 2018 globaaleihin rakennusalan ilmiöihin ja trendeihin.

Esimerkiksi Isossa-Britanniassa laadunhallinta on kehittynyt nopeasti. Tutustumalla alan eri toimijoihin, kuten uusiin läpimurtoa tekeviin yrityksiin, saamme myös asiakkaillemme arvokasta tietoa tukemaan päivittäistä tekemistä.    

Mikä on sinun visiosi tulevaisuuden rakennusalasta? 

Congrid, tapahtumat, turvallisuus, tiedote