Kuinka teidän työmaallanne huomioidaan hyvät suoritukset? Lisäsimme ohjelmistoomme uuden ominaisuuden.

heinäkuuta 5, 2018 Matti Huusko teknologia, uudet ominaisuudet, congrid

Uusi mobiilisovellus päivitys v.1.8.1. nyt saatavilla - Positiiviset havainnot on täällä!

Rakennustyömailla kirjataan paljon erilaisia tehtäviä ja toimenpiteitä väärin suoritetuista asioista hankkeen eri osapuolille. Mutta oikein tehdyt "loistavat suoritukset" jäävät yleensä kirjaamatta. Nyt positiivista palautetta kehiin! 

 

Congrid mobiilisovelluksen työkaluihin on lisätty mahdollisuus kirjata positiivisia havaintoja tarkastuksien ja mittauksien yhteydessä:

Turvallisuusmittauksissa, laatutarkastuksissa ja muistiossa pystyy nyt kirjaamaan positiivisia havaintoja. Havainnot järjestyvät omaan kategoriaan Congrid-ohjelmistossa, mikä antaa mahdollisuuden raportoida entistä kattavammin myös hyvin suoritetut tehtävät projektilta.

Ominaisuus on heti käytettävissä mobiilisovellukseen ohjelmiston päivityksen jälkeen. Avaa mobiililaitteesi sovelluskauppa ja lataa tuorein päivitys heti!

 
Ominaisuudet:
 
Positiivisen havainnon kirjaus mittauksissa:Positive_note_v1
 
Avaa mittauksen kategorian kohdan lisävalinnat valikko: Pääset kirjaamaan positiivisen havainnon "peukku"-napin kautta mittaukselle.
 
Havainnon kirjaus on tehty helpoksi ja nopeaksi, joten kirjaaminen ei vie paljon aikaa ja palaute saadaan suoraan kohdennettua oikealle taholle projektilla.
 
 
 
Positive_note_v2Laatutarkastuksien lisädokumentointi:
 
Rakensimme uudelleen laatutarkastuksen dokumentointi sivun rakenteen. Nyt voit laatutarkastuksen yhdeltä sivulta kirjata havaintoja, tehtäviä, ja kommentteja. Sekä katselemaan lisädokumentteja tarkastuksen yhteydessä.
 
Valokuvat ovat siirtyneet dokumentaatiohavaintojen sisälle, missä valokuville voi nyt lisätä sijaintitiedon ja työvaiheen.
 
Lue lisää uusista ominaisuuksistamme: 
 
Congridin tukiportaalista löytyy ohjeet kaikkiin Congrid-ohjelmiston toimintoihin. Annamme mielellämme lisätietoa tai tuote-esittelyn uudesta ominaisuudesta. Ota yhteyttä myyntitiimiimme.
 
New call-to-action