06
Feb
2020

Congrid tillkännager lansering av ny webbplats

 

Vi kan nu stolt meddela att vi lanserar vår ny designade webbplats www.congrid.com

Läs mer
03
Feb
2020

Congrid är positiva inför framtiden – bolaget valdes till ett av Finlands snabbast växande teknikföretag

Programvaruföretaget Congrid från Helsingfors ökade sin omsättning med 1175 % och därigenom ha utsetts till det 25e snabbaste växande teknikföretaget i Finland.

Läs mer
24
Jan
2020

Kvaliteten angår alla

Oftast är de största kvalitetsproblemen på byggprojekt de tusentals småfel som måste åtgärdas. För att förbättrasituationen måste alla projektdeltagare ta itu med produktionsineffektivitet, överproduktion, felkommunikation och upprepat arbete. 

Läs mer
12
Dec
2019

Öppenhet för förändringar

 

Digitaliseringen påverkar alla industrier och företag. Den växande efterfrågan för nya innovationer ökar förändringstakten inom byggbranschen. 

Läs mer
13
Nov
2019

Congrid främjar utvecklingen av PropTech i Finland och utomlands

RecoTech är ett av Nordens viktigaste evenemang för tekniska innovationer inom fastighets- och byggbranschen. Detta är ett officiellt sidoevenemang till Slush som ordnas 20 november i Train Factory, i Vallgård, Helsingfors. Evenemanget arrangeras av Rakli, PropTech Finland, Nordic PropTech...

Läs mer
07
Nov
2019

Vågar byggbranschen förändras?

Om du blir frustrerad över att byggbranschen är långsam på att införa digitala lösningar, så förstår vi dig. Även om branschen talar högt om behovet av förändring, förblir byggbranschen en av de minst digitaliserade branscherna.

Läs mer

Senaste Artiklar