01
Jul
2019

Congrid samarbetar med eGate Smart Building Innovation - "Detta är bara en början"

Congrid och eGate Smart Building Innovation har kommit överens om att påbörja ett samarbete i juni 2019. Samarbetet är det första steget för Congrid mot att använda Sakernas Internet (IoT) som en del av kvalitetssäkringen av byggarbetsplatser.

Läs mer
25
Jun
2019

Congrid lanseras i Storbritannien och erbjuder Nordisk säkerhets- och kvalitetskompetens

Congrid lanseras i Storbritannien och erbjuder Nordisk säkerhets- och kvalitetskompetens. Congrid mobilappen introducerar nya nivåer av öppenhet och kommunikation för säkerheten och kvaliteten på byggprojekt och hjälper till att leverera nolldefektbyggnader till kunder.

Läs mer
12
Jun
2019

Lean filosofi inom byggbranschen - de bästa tipsen från LCI-dagarna

På måndag, den 3 juni 2019 deltog två Congrid-anställda i ett utbildningsevenemang för Lean-filosofin på LCI-dagarna. Dagens mål var att lära känna de olika områdena inom Lean tillsammans med andra industriaktörer. 

Läs mer
03
Jun
2019

Congrid är med och skapar en mer modern byggindustri på LCI-dagarna

Eftersom Congrid är en nyckelaktör inom moderniseringen av byggbranschen deltar vi på LCI-dagarna för tredje gången. Eventet handlar om LEAN-bygg för byggproffs och organiseras av LCI Finland och RIL. 

Läs mer
24
May
2019

VÅR KUNDNÖJDHETSUNDERSÖKNING VAR ÖVER FÖRVÄNTAN

Enligt vår senaste kundnöjdhetsundersökning är våra kunder nöjda att använda Congrid-programvaran. Respondenterna uppskattade speciellt vår support, försäljning, programvaruegenskaper, vår strävan att utveckla programvaran tillsammans med våra kunder och att vi utvecklar branschen.

Läs mer
23
May
2019

Nya funktioner till Congrids användarroller på företagsnivå

Vi utvecklar kontinuerligt vår produkt baserat på våra kunders förslag och feedback. Med den senaste mjukvaruändringen kan administratörsrättigheter på företagsnivå konfigureras mer exakt för att matcha användarens arbetsbild. I det här blogginlägget presenterar vi den nya funktionen mer...

Läs mer

Senaste Artiklar