09
May
2019

WSP valde Congrid som verktyg för byggdokumentation och inspektioner

WSP valde Congrid som verktyg för byggdokumentation och inspektioner för att underlätta hanteringen av information och uppgifter i byggprojekt. Den molnbaserade mjukvaran låter all viktig data lagras på samma plats och delas enkelt. 

Läs mer
25
Apr
2019

Bonava förnyar byggbranschen tillsammans med Congrid

Bonava och Congrid har en gemensam vilja att förnya och utveckla hela byggbranschen tillsammans. Bonava har använt Congrid på sina byggarbetsplatser i cirka två år nu.

Läs mer
12
Apr
2019

Fantastiska nyheter från byggbranschen som så många som möjligt borde höra

Att köpa en lägenhet är den största investeringen i livet för de flesta människor och det var glädjande att se att fler och fler finländska köpare av nyproducerade bostäder är nöjda med sitt beslut. Resultatet kommer från ”Nyproduktion av bostäder”-studien genomförd av EPSI Rating och beställd...

Läs mer
09
Apr
2019

Congrid som talare och platinum sponsor på “The Quality in Construction Summit” i London

Vi är glada att kunna meddela att Congrid kommer att vara platinum sponsor på Quality of Construction Summit i London nu i sommar.

Läs mer
05
Apr
2019

Informationsförlust mellan olika faser i ett byggprojekt

 

Det normala är att det försvinner en hel del data och information då ett byggprojekt går från en fas till en annan t.ex. från planerings- och projektstadiet till själva byggfasen. I byggfasen utför totalentreprenören själva inspektioner och egenkontroller, underentreprenörerna bevakar över...

Läs mer
26
Mar
2019

Bygg Göteborg 2019 – varför ska byggbranschen digitaliseras?

Congrid deltog på Bygg Göteborg-mässan, som arrangerades mellan 21–22 mars på Åbymässan i Göteborg. Mässan är västra Sveriges viktigaste byggevent och organiseras årligen. Congrid deltog första gången.

Läs mer

Senaste Artiklar