Congrid deltar på årets Kommunmarknaden

augusti 20, 2019 Congrid

Congrid ställer ut på årets Kommunmarknaden. Kommunmarknaden är ett evenemang som arrangeras för 26: e gången av Föreningen för finska lokala och regionala myndigheter (Kuntaliitto), som förenar aktörer, företag och intressenter inom fältet för att nätverka och delta i aktuella diskussioner.

Evenemanget hålls i Helsingfors mellan 11-12 September och inkluderar seminarier och nyheter om aktuella offentliga förvaltningsfrågor som digitalisering, internationalisering och utveckling.

Congrid är en av utställarna vid evenemanget. Företaget erbjuder en snabb och lättanvänd molnprogramvara som gör hanteringen och övervakningen av kvaliteten och säkerheten för byggprojekt enkelt och transparent för alla parter. Informationen som produceras i byggskedet resulterar i ett omfattande informationspaket som kan användas under byggnadens livscykel.

Med hjälp av programvaran är säkerhetsarbetet under produktionen enkelt och framförallt möjliggör programmet ett process-styrt kvalitetsarbete. All byggdokumentation skapas enkelt på plats istället för på platskontoret. Detta gör att arbetet kan slutföras på en gång och det minskar mängden arbete som måste göras flera gånger samt garantireparationer. Arbetsledningen kan spendera sin tid på fältet istället för på platskontoret, och projektledare och arbetsledning kan direkt från sina datorer se hur arbetet har utvecklats.

Programvaran gör det möjligt för olika företag och organisationer att övervaka kvalitet och säkerhet på ett öppet sätt. Programvaran samlar på en plats all relevant information om de olika byggnadsfaserna, vilket gör den tillgänglig för alla parter. Att använda Congrid betyder lägre kvalitetskostnader, förbättrar säkerheten och maximerar byggplatsens produktivitet.

Congrid vill tjäna samhället och skattebetalarna genom att erbjuda bästa möjliga verktyg för hög kvalitet, effektiv och ekonomisk leverans av offentliga byggprojekt.

Kommunmarknaden är en stor möjlighet för Congrid att träffas och nätverka med branschaktörer och aktivt delta i aktuella diskussioner och forum. Congrid används idag av ett flertal utvecklare, städer, sjukhus, byggföretag, entreprenörer och deras underleverantörer i Norden.

Välkommen att träffa oss och byta tankar med vårt team på monter S.08!