Vi finns nu på Instagram - Välkommen att kommentera, diskutera, tagga och dela

maj 8, 2020 Congrid congrid

Visste du att du också kan nå oss via sociala medier? Du kan följa oss på Facebook, Twitter, LinkedIn och nu också på Instagram.

Välj din favoritkanal för att läsa om nyheter från Congrid:  

Facebook

På Facebook publicerar vi innehåll på finska, svenska och engelska. Följ oss på vår Facebook-sida för alla de senaste nyheterna och uppdateringarna. Du kan hitta oss på Facebook under namnen Congrid, Congrid Sverige och Congrid Global

Twitter
På Twitter publicerar vi innehåll på engelska. Vi använder Twitter för att svara på nyheter och dela information om bransch- och företagsspecifika frågor. På kanalen kan du läsa om de senaste tillkännagivanden och utvecklingen. Du kan hitta oss på Twitter under namnet Congrid.
 
Linkedin
På LinkedIn publicerar vi innehåll på engelska och svenska. På LinkedIn publicerar vi främst nyheter relaterade till byggbranschen och Congrid. Du kan hitta oss på LinkedIn under namnet Congrid och Congrid Sverige.
 
Instagram

På Instagram publicerar vi innehåll på engelska. Du kan hitta oss på Instagram under namnet congrid_official. På Instagram delar vi bilder och videoklipp om arbetet, kulturen och evenemangen för anställda i Congrid. Vi skriver även om lediga platser, publicerar de senaste blogginläggen och delar aktuella fenomen i byggbranschen. På Instagram kan du även se sånt som inte publiceras på våra andra kanaler.

Du kan också tagga din bild med hashtaggen #Congrid, om du vill att vi ska hitta och eventuellt dela din bild. Vi ber alltid tillåtelse att publicera din bild. 

Följ oss så håller du dig uppdaterad om aktuella frågor.