Vågar byggbranschen förändras?

november 7, 2019 Congrid säkerhet, kvalitet, digitalisering, teknologi, kultur

Om du blir frustrerad över att byggbranschen är långsam på att införa digitala lösningar, så förstår vi dig. Även om branschen talar högt om behovet av förändring, förblir byggbranschen en av de minst digitaliserade branscherna.

Genom att använda digitala lösningar för byggkvalitet och säkerhetshantering kommer du inte enbart öka produktivitet och lönsamhet på byggarbetsplatsen, utan även uppmuntra din byggnadskultur mot samarbete och transparens. Dessutom kommer arbetet att bli mer meningsfullt utan några silon, onödiga repetitioner eller dataförlust.

”Öppenhet och transparens är nyckelorden för framgångsrika säkerhets- och kvalitetsprocesser”

-Verkstadsingenjör

Vår lösning introducerar en plattform för att hantera alla kvalitets- och säkerhetshanteringar i alla byggprojekt. Det förbättrar hur information dokumenteras och delas mellan personer som är involverade i projektet och hjälper till att maximera platsproduktivitet. Med centraliserad projektkommunikation kan alla oavsett var de befinner sig ha åtkomst till programvaran utan att springa fram och tillbaka mellan byggarbetsplatsen och kontoret för att få den information som krävs.

Att ha all projektinformation som behövs i dina händer gör ditt arbete transparent. Hela branschen måste förstå varför och hur de måste digitalisera verksamheten och bestämma sig för att göra en förändring för att få resultat.

Hur kan ditt företag dra nytta av omvandlingen från kvalitet och säkerhet? Ladda ner E-boken för att ta reda på mer eller prova programvaran gratis.