Suomen johtava rakennusalan ohjelmisto laajentaa toimintaansa Ruotsissa

20
Mar
2019

Suomessa markkinajohtajaksi kasvanut helsinkiläinen rakennusalan ohjelmistoyritys Congrid laajentaa toimintaansa nyt myös Ruotsissa. 

Congrid on kehittänyt digitaalisen alustan rakennustyömaan laadun ja työturvallisuuden hallintaan ja valvontaan, ja alustan ovat ottaneet käyttöönsä jo kaikki Suomen johtavat rakennusalan yritykset kuten NCC, PEAB ja JM. 

”Meillä on ollut Ruotsissa käynnissä pilottihankkeita puolentoista vuoden ajan, ja palaute on positiivista. Digitaalinen alustamme sopii erinomaisesti myös Ruotsin markkinoille”, Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen sanoo. 

Congrid palkkaakin tänä vuonna lisää henkilökuntaa Tukholman toimipisteeseensä ja osallistuu rakennusalan johtaville Bygg Göteborg 2019 -messuille 21.–22. maaliskuuta.  

Congrid sai alkunsa kuusi vuotta sitten, kun nuoret suomalaiset rakennusmestarit turhautuivat siihen, että rakennustyömailla käytettiin laadun ja turvallisuuden tarkkailemiseen kynää ja paperia tai Excel-taulukkoa. Asiat pitäisi pystyä tekemään paremmin ja nopeammin.

Pohdinnoista syntyi lukuisia palkintoja kerännyt Congrid-sovellus. Markkinajohtajan asemaa vahvistaa se, että Congrid keskittyy laadukkaan ohjelmiston lisäksi käyttäjätukeen ja asiakkaan konsultointiin. 

”Olemme asiakkaidemme apuna joka hetki. Myös Ruotsissa palvelukokemus on meille tärkeintä. Toivomme, että voimme tuoda Göteborgin messuilla Congridin laajasti myös ruotsalaisten tietoisuuteen”, Congridin Ruotsin maajohtaja Antti Vuori sanoo.

Lisätietoja:

Timo Makkonen

Toimitusjohtaja, Congrid

Puh. 044 716 7200

timo@congrid.fi 

 

Antti Vuori

Maajohtaja, Congrid 

Puh. (+46) 73 617 6977

antti.vuori@congrid.se 

Congrid, tapahtumat, laatu, turvallisuus, tiedote, teknologia