Uusia ominaisuuksia Congridin yritystason käyttäjärooleihin

toukokuuta 23, 2019 Matti Huusko teknologia, uudet ominaisuudet, congrid

 

Kehitämme tuotettamme jatkuvasti asiakkaidemme ehdotusten ja palautteen perusteella. Tuoreimman ohjelmistomuutoksen myötä yritystason pääkäyttäjän oikeudet voidaan määrittää tarkemmin käyttäjän työnkuvaa vastaavaksi. Esittelemme tässä blogipostauksessa uutta ominaisuutta tarkemmin. Ominaisuuden saa yritykselle käyttöön ottamalla yhteyden tukitiimiimme.

Uudet yrityskohtaiset pääkäyttäjien eri roolit ovat nyt saatavilla. Päivityksen myötä pääkäyttäjien roolit voi asettaa halutessaan tasolle, jonka kautta he voivat hallita projekteja paremmin mobiilisovelluksen kautta. Olemme esimerkiksi huomioineet päivityksessä erityisesti ulkoisten turvallisuusmittauksien tarkastajat, jotka käyvät tekemässä kalibrointimittauksia useammalle projektille viikoittain.  Lisäksi ominaisuus tukee valvojien ja suunnittelijoiden projektinhallintaa sekä tilanteita, joissa on samanaikaisesti useampi projekti käynnissä.

Ominaisuuden saa käyttöön ottamalla yhteyttä tukitiimiimme osoitteeseen tuki@congrid.fi

Yrityskohtainen_rooli_congrid-1
Uudet yrityskohtaiset roolit Congrid Livessä

Yritystason johtaja (analytiikka)
Rooli sisältää tarkastella yrityksen turvallisuusanalytiikkaa.

Yritystason projektien katselija-, muokkaaja-, ja ylläpitäjärooli
Sisältää pääsyn kaikkiin Live-palvelun yrityksen projekteihin, joita voidaan katsella ja muokata. Roolilla voi myös ylläpitää projektin tietoja.

Yritystason ylläpitäjä
Roolilla voi hallinnoida kaikkia yrityksen projekteja sekä lisätä yritykselle uusia projekteja ja käyttäjätunnuksia. Tämä rooli vastaa toisin sanoen aiempaa.

Yrityskohtainen_rooli_client_congrid
Projektien aktivointi Congrid-mobiilisovelluksen kautta
 
Yritystason projektien applikaatiokäyttäjä-roolilla voi hallinnoida käyttäjätunnuksen aktiivisia projekteja Congrid-mobiilisovelluksen kautta. Haluttu projekti voidaan hakea kaikista yrityksen projekteista mobiilisovellukseen. Aiempia aktiivisia projekteja voidaan ottaa myös pois käytöstä mobiilisovelluksen kautta. Maksimimäärä aktiivisia projekteja samanaikaisesti on 10kpl.
 
Lue lisää uusista ominaisuuksistamme: 
Muistio
 
Congridin tukiportaalista löytyy ohjeet kaikkiin Congrid-ohjelmiston toimintoihin. Annamme mielellämme lisätietoa tai tuote-esittelyn uudesta ominaisuudesta. Ota yhteyttä myyntitiimiimme.
 
New call-to-action