Congrid edistää PropTechin kehitystä Suomessa ja ulkomailla

marraskuuta 13, 2019 Congrid tiedote, teknologia

RecoTech on Pohjoismaiden merkittävimpiä kiinteistö- ja rakennusalan teknologisia innovaatioita käsittelevä tapahtuma. Kyseessä on Slushin virallinen rinnakkaistapahtuma, joka järjestetään 20. marraskuuta Train Factoryssä, Helsingin Vallilassa. Tapahtuman järjestävät Rakli, PropTech Finland,Nordic PropTech Initiative sekä Rond Production House

Uusien liiketoimintamallien ja teknologioiden kaupallistaminen on tärkeää koko toimialalle. Kiinteistöalan teknologia eli PropTech on nousemassa uudeksi pääomasijoittajien hittikohteeksi. PropTech tarkoittaa teknologisia sovelluksia ja alustoja, jotka yhdistävät innovatiiviset teknologiapalvelut, palveluiden tarjoajat sekä niiden käyttäjät. PropTechin ansiosta tieto on entistä helpommin saatavissa ja jaettavissa digitaalisesti, joka parantaa tiedonkulkua ja läpinäkyyvyttä. 

Congrid haluaa edistää PropTechin kehitystä Suomessa ja ulkomailla. Yritys on kehittänyt ohjelmistokokonaisuuden rakennushankkeiden laadun- ja turvallisuuden hallintaanCongrid-ohjelmiston avulla tiedonkulku ja yhteistyö rakennustyömailla paranevat, kun kaikki projektin osapuolet saavat tarvittavat tiedot heti käyttöönsä.

Congridin tavoitteena on edistää rakennushankkeiden laatujohtamista tiedolla, jonka avulla rakennushankkeiden eri osapuolet ymmärtävät, mitä on rakennettu ja miksi.

RecoTech-tapahtuman tarkoituksena on esitellä PropTech-osaamista sekä alan keskeisiä trendejä ja innovaatioita yrityksille, start-upeille, sijoittajille ja alan ammattilaisille. Yhä useammat PropTech-yritykset tulevat Suomesta, sillä Unissun tekemän tutkimuksen mukaan Suomessa on väkilukuun suhteutettuna eniten PropTech start-upeja Euroopassa. 

Congrid osallistuu ReCoTech -tapahtumaan kolmatta kertaa. Yritys osallistuu tapahtumaan yhteistyössä PropTech Suomen kanssa.

Congridin ohella muita PropTech Suomen tapahtumaosaston osallistujia ovat GBuilderExquanceFrostberryChaosCityfierAssettiDuuersHyperinRealx ja Realsource

Tapahtumassa ovat puhujina alan merkittävät toimijat ja vaikuttajat, kuten TechCrunchin Mike Butcher, AI Space Factoryn David Malott sekä entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Bruce Oreck.