Congrid nappasi myyntikonkarin vauhdittamaan Ruotsin kasvua

elokuuta 15, 2019 Congrid tiedote, congrid, kulttuuri, ura

Andrej Silverörn on nimitetty Congridin Ruotsin myyntipäälliköksi. Silverörn vastaa asiakaslähtöisestä myyntityöstä ja Ruotsin myyntiorganisaation kehittämisestä.

Silverörnillä on yli 35 vuoden kokemus myyntitehtävistä. Hän on työskennellyt B2B- ja B2C -sektoreilla lukuisilla eri toimialoilla.

Congrid on kehittänyt digitaalisen alustan rakennustyömaan laadun- ja työturvallisuuden hallintaan ja valvontaan. Congrid-ohjelmisto pienentää laatukustannuksia, parantaa turvallisuutta ja maksimoi työmaan tuottavuuden. 

Ennen Congridiin siirtymistään Silverörn työskenteli kattoyritys Eliten myyntipäällikkönä. Silverörn tunnetaan myös Ruotsin johtavan ammattilaisverkoston Closen perustajana ja omistajana. Close järjestää verkostoitumistapahtumia ruotsalaisille johtajille ja yrittäjille ja auttaa heitä merkittävästi kehittämään taitojaan liike-elämässä.

Andrej Silverörn on suorittanut NLP Coach2Coach 2005 -koulutuksen ja on sertifioitu henkilökohtainen valmentaja myynnissä, puheterapiassa, asiakaspalvelussa sekä kouluttajana ja valmentajana urheilussa.

Congrid on ottanut viime aikoina merkittäviä harppauksia kansainvälistymisessään. Yhtiö laajensi tänä vuonna toimintaansa Ruotsiin ja Isoon-Britanniaan. Congridjärjestelmä on käytössä yli sadalla asiakkaalla rakennustyömailla Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

Vuosi 2019 on Congridille kansainvälisen kasvun vuosi, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Timo Makkonen.

“Andrej vahvistaa kansainvälistä kasvuamme. Hän tuo Congridiin vankkaa liiketoiminnan osaamista eri toimialoista ja tehtävistä. Hänellä on kokemusta vaativista liike-elämän tehtävistä ja näyttöjä tulosorientoituneesta työskentelystä.”

Silverörn korostaa uudenlaista osaamista ja ajattelutapaa kasvun mahdollistajana. Hän haluaa tuoda Congridin tiiviiksi osaksi ruotsalaista rakennusalaa ja nostaa digitalisaatiota keskiöön laadun- ja turvallisuuden hallinnassa.

“Minusta on hienoa lähteä kasvattamaan rakennusalan ohjelmistoyritystä maailmanluokan menestystarinaksi. Congridilla on jo vahvaa näyttöä merkittävistä rakennushankkeista. Haluamme Congridissa ajatella aivan uudella tavalla avoimuudesta, yhteistyöstä ja laadusta”, Silverörn sanoo.

Lisätietoa: 

Timo Makkonen 

Toimitusjohtaja

(+358) 447167 200

timo@congrid.fi

 

Andrej Silverörn

Myyntipäällikkö

(+46) 70 667 3600

andrej.silverorn@congrid.se