Congrid on uudistanut verkkosivustonsa

toukokuuta 20, 2020 Congrid tiedote, congrid, kulttuuri

Tervetuloa tutustumaan päivitettyihin verkkosivuihimme osoitteessa www.congrid.fi.  
Uudistunut verkkosivustomme sisältää laadun- ja turvallisuudenhallinnan kokonaisratkaisuja, joiden tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme johtamaan kokonaiskuvaa entistä paremmin.
 
Uudistuneen sivustomme tarkoituksena on jakaa ajankohtaista tietoa yrityksestämme, tuotteistamme, asiakkaistamme ja kulttuuristamme
Tarjoamme helppokäyttöisen ohjelmiston, jonka avulla rakennushankkeen laadun ja turvallisuuden johtaminen on helppoa ja läpinäkyvää eri osapuolille. Congrid-ohjelmiston avulla käyttäjä voi hallita projektien tehtäviä koko rakennushankkeen aikana, osallistaa projektin osapuolet mukaan työmaan viestintään ja tiedonkulkuun sekä mahdollistaa dataan perustuvia päätöksiä kokonaistilanteeseen pohjautuen. Ohjelmistomme avulla kaikki projektin tärkeät laatu- ja turvallisuusdokumentit ovat aina mukana ja työmaan päivittäiset tapahtumat ja lisätiedot löytyvät yhdestä paikasta. 
 
Laadunhallinnan kokonaisuus sisältää laatutarkastukset, tehtävälistat, työmaamuistion, työmaapäiväkirjan, valokuvadokumentoinnin sekä CongridLITE® -ratkaisun.  
 
Turvallisuudenhallintaan sisältyvät turvallisuustarkastukset, turvallisuushavainnot, turvallisuusmittaukset, työmaamuistio, työmaapäiväkirja ja analytiikka. Lisäksi Congridin valikoimaan kuuluvat dokumentit ja suunnitelmat sekä Suomen markkinoiden ensimmäinen digitaalinen betonointipöytäkirja mahdollistamaan paremman ennustamisen, tiedonkulun ja yhteistyön eri osapuolten välillä. Tarjoamme lisäksi palveluita ja koulutuksia, jotka on tarkoitettu Congridin käytön tueksi sekä laadun- ja turvallisuudenhallinnan kehittämiseen.
 
Congrid-ohjelmisto koostuu selaimella käytettävästä Congrid Live -palvelusta sekä mobiilisovelluksesta. Ohjelmisto on suunniteltu toimimaan työmaan haastavissa olosuhteissa, minkä vuoksi sitä voi esimerkiksi käyttää offline-tilassa.