Congrid palkkasi Poola Isomäen ensimmäiseksi henkilöstöpäällikökseen

maaliskuuta 10, 2020 Congrid tiedote, congrid, kulttuuri, ura

Haluamme toivottaa Poola Isomäen tervetulleeksi henkilöstöpäällikön tehtävään. Uudessa tehtävässään hän vastaa työntekijäkokemuksen luomisesta ja osaamisen kehittämisestä. 

Isomäki on osoittanut taitonsa työntekijä- ja työnhakijakokemuksen luomisessa, kansainvälisessä rekrytoinnissa sekä HR-toiminnon skaalaamisessa kasvavan yrityksen liiketoimintatarpeiden mukaan.

Ohjelmistoalaan erikoistuneena HR-ammattilaisena hänellä on yli kuuden vuoden kokemus kansainvälisten osaajien rekrytoinnista. Hän on työskennellyt useita vuosia yrityksissä, jotka tähtäävät Suomesta kansainvälisille markkinoille. Edellisessä tehtävässään Smarpin henkilöstö- ja rekrytointipäällikkönä hän vastasi osaavan työvoiman hankinnasta, henkilöstöhallinnosta sekä työntekijäkulttuurista Suomessa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Isomäellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Hankenista ja valtiotieteiden maisterin tutkinto Helsingin yliopistosta. 

“Congridilla me rakennamme luottamukseen ja itsenäisyyteen perustuvaa kulttuuria sekä toimintatapoja, jotka mahdollistavat kasvumme ja antavat lahjakkaille työntekijöillemme vapauden tehdä päätöksiä. Uskomme, että tällainen kulttuuri tekee meistä vahvempia ja houkuttelee luoksemme osaavia työntekijöitä. Olemme iloisia saadessamme toivottaa Poolan tervetulleeksi kasvavaan osaajien tiimiimme”, sanoo Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen.

“On erittäin inspiroivaa olla osana rakennusalan digitalisaation edelläkävijöitä sekä päästä osaksi Congridin yhteisöä. Odotan innolla upeaa matkaamme kasvun tiellä“, Isomäki kommentoi.