Derigo ja Congrid yhteistyöhön Varte-konsernin kanssa - Avoin yhteistyö ja laadukkaat työvälineet rakentavat luottamusta

huhtikuuta 23, 2021 Congrid yhteistyö, turvallisuus, congrid, laatu, asiakkaat

Varte-konserni on valinnut Derigon ja Congridin laadun- ja turvallisuushallinnan kumppanikseen. Yhteistyön tavoitteena on edistää rakennusalan kehitystä parantamalla kokonaislaadun ja työturvallisuuden hallintaa työmaalta ylimpään johtoon asti. 

Varte-konserni lukeutuu Suomen merkittävimpien perheomistuksessa olevien talonrakennusalan yritysten joukkoon. Kokeneena talonrakentajana ja asuntotuottajana konsernin hankkeisiin lukeutuvat niin asuinkerrostalot, toimitilat, sekä julkiset rakennukset kuten koulut ja päiväkodit.

Derigon Pro3-projektihallintaohjelmiston ja Congrid-järjestelmän avointen rajapintojen ansiosta kaikki Varte-konsernin projektien keskeiset tiedot ja mittarit ovat jatkossa saatavilla yhdestä raportointi- ja seurantatyökalusta. Ratkaisun ansiosta läpinäkyvyys tulee osaksi arkea, kun työmaan ajankohtainen tilannetieto on käytettävissä kaikilla tasoilla, reaaliaikaisen datan kulkiessa työmailta aina ylimpään johtoon asti. 

Tiedon siirron mahdollistaminen vaivattomasti eri järjestelmien välillä ilman manuaalista tietojen siirtoa on yksi merkittävimpiä erityispiirteitä, joka on otettava huomioon, kun kumppania valitaan. Varte-konsernin laatupäällikkönä työskentelevä Jyri Seppänen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen yhteistyöhön, sillä toiminta on ollut sujuvaa ja helppoa alusta alkaen. 

CTA Varte FI-01

“Sovituissa asioissa ja aikatauluissa on pysytty. Tuotteen perustoiminnot ovat olleet lähes vain nappia painamalla valmiita käyttöön. Meidän haluamat asiakasräätälöinnit on pystytty ottamaan jouhevasti käyttöön eikä minkäänlaisia aikataulullisia yllätyksiä käyttöönoton tai sisällön suhteen ole ollut”, Seppänen kommentoi. 

”Käyttöönottoprojekti on sujunut erittäin jouhevasti alusta asti. Kaikki osapuolet ovat sitoutuneet projektiin täysillä, joka on mahdollistanut projektin läpiviennin tänä haastavana pandemia aikana, jopa suunniteltua nopeammassa aikataulussa”, kiittelee Derigo Oy:n operatiivinen johtaja Jussi Rantala.

”Varte otti Congridin laajasti käyttöön työmaillaan kesällä 2020. Tämä yhteistyö on hieno jatkumo onnistuneelle käyttöönotolle ja tuo työmaalta kerätyn tiedon osaksi raportointia läpinäkyvästi”, kommentoi Congrid Oy:n toimitusjohtaja Timo Makkonen.

Lisätietoa:

Jussi Rantala, Operatiivinen johtaja, Derigo, 0400 200 005, jussi.rantala@derigo.fi

Timo Makkonen, Toimitusjohtaja, Congrid, 044 716 7200, timo@congrid.fi

Jyri Seppänen, Laatupäällikkö, Varte, 0400 285 040, jyri.seppanen@varte.fi