Digitalisaatiosta betonialan tulevaisuuden valttikortti

lokakuuta 24, 2019 Congrid tiedote, teknologia, congrid, rakentaminen, digitalisaatio, tapahtumat

Betonipäivät 2019 on Betoniteollisuus ry:n ja Suomen Betoniyhdistys ry:n järjestämä betonialan ammattilaisille tarkoitettu verkostoitumistapahtuma, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa 31. lokakuuta 2019.

Congrid osallistuu tapahtumaan näytteilleasettajan ja puhujan roolissa. Rakennusinsinööri ja Congridin Customer Success Specialist Saku Vuori nostaa puheenvuorossaan esille betonialan digitalisaatiota ja sen tarjoamia mahdollisuuksia.

Tapahtuma tuo yhteen alan toimijat, yritykset ja opiskelijat pohtimaan toimialan tulevaisuutta ja osaamistarvetta. Betonipäivillä nostetaankin esille alan megatrendejä, kuten esimerkiksi digitalisaatiota, globalisaatiota sekä ilmastonmuutosta. Yhteistyö eri tahojen välillä sekä uuden oppiminen tuovat toimialalle merkittäviä mahdollisuuksia. Tapahtumassa jaetaan Vuoden betonijulkisivu -arkkitehtuuripalkinto sekä palkitaan toimialan parhaat opinnäytetyöt.

Congrid on kehittänyt digitaalisen ohjelmistokokonaisuuden rakennustyömaan laadun- ja turvallisuuden hallintaan ja valvontaan. Yritys edistää osaltaan betonialan digitalisaatiota ja tiedonkulkua uudella betonointipöytäkirja -ratkaisulla, jonka tavoitteena on helpottaa ennakointia ja yhteistyötä eri tahojen kanssa.