Finnbuild on täällä taas! Teemanamme on tänä vuonna eri toimijoiden tehokas yhteistyö

elokuuta 9, 2018 Neea Puro yhteistyö, congrid, rakentaminen, tapahtumat

Kansainväliset rakennus- ja talotekniikkamessut, eli FinnBuild järjestetään jälleen
10-12.10.2018. Tänä vuonna olemme mukana messuilla KopioNiinin kanssa osastolla 6g2. FinnBuildin kattavaan tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat muun muassa alan uusimpien tuotteiden ja palveluiden esittely sekä asiantuntijoiden puheenvuorot. 


Teemamme messuilla on tänä vuonna eri toimijoiden tehokas yhteistyö ja tiedon integroiminen eri sidosryhmien välillä. Tänä vuonna haluamme korostaa esimerkin voimalla yhteistyön ja kumppanuuden merkitystä kilpailutekijänä. Esittelemmekin erityisesti uuden tuoteintegraatiomme ominaisuuksia ja tuloksia Niiniplus-projektipankin kanssa.  

Vuonna 2016 voitimme FinnBuild Highlights -kilpailun, jossa esitellään muun muassa tapahtuman mielenkiintoisimmat tuotteet sekä järjestelmät. Voitto oli meille hieno tunnustus sekä eräs kehityspolkumme tärkeistä virstanpylväistä. Nyt, kaksi vuotta myöhemmin, työmme kohti läpinäkyvää, turvallista ja laadukasta rakennusalaa on ottanut valtavia askelia eteenpäin. Esittelemme myös messuilla infrapuolen uusimman tuotteemme ja kerromme muista lähitulevaisuuden kehityshankkeistamme. 

finnbuild_highlights_congrid_winner

Messuilla on mukana Congridin perustaja Matti Huusko sekä Petri Keisu ja Saku Vuori myyntitiimistä. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan meitä!