Liityimme Instagramiin - Tervetuloa mukaan keskustelemaan, jakamaan, tägäämään ja kommentoimaan

toukokuuta 8, 2020 Congrid congrid

Tiesitkö, että tavoitat meidät myös sosiaalisen median kanavista? Voit seurata meitä Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja nyt myös Instagramissa

Valitse mieluisin kanava ja lue ja ajankohtaisia aiheita Congridista:

Facebook 

Facebookissa julkaisemme sisältöjä suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Kanavassa julkaisemme ajankohtaisia asioita, kuten tiedotteita ja blogikirjoituksia.
 
Löydät meidät Facebookista nimillä Congrid, Congrid Sverige ja Congrid Global
 

Twitter  

Twitteristä julkaisemme sisältöjä englannin kielellä. Kanavassa pääset tutustumaan tuotteisiimme, kuulemaan lisää tapahtumista sekä lukemaan viimeisimpiä blogikirjoituksia ja tiedotteita. 
 
Löydät meidät Twitteristä nimellä CongridLIVE.

 

LinkedIn

LinkedInissä julkaisemme sisältöjä englannin ja ruotsin kielellä. LinkedInissä julkaisemme pääsääntöisesti toimialaamme ja Congridiin liittyviä ajankohtaisia asioita ja uutisia.
 
Löydät meidät LinkedInistä nimellä Congrid ja Congrid Sverige

 

Instagram

Instagramissa julkaisemme sisältöjä englannin kielellä.
Löydät meidät Instagramista nimellä congrid_official
 
Jaamme Instagramissa kuvia ja videoita congridilaisten työarjesta, kulttuuristamme ja tapahtumistamme. Kerromme lisäksi avoimista työpaikoista, julkaisemme viimeisimpiä blogikirjoituksia sekä jaamme rakennusalan ajankohtaisia ilmiöitä. Instagramissa pääset näkemään myös sellaista, mitä muissa kanavissamme ei julkaista. 
 
Voit myös tagata oman kuvasi #congrid-tunnuksella, mikäli haluat meidän löytävän ja mahdollisesti jakavan kuvasi. Kysymme aina luvan kuvan julkaisemiseen.
 
Ota meidät seurantaan, niin pysyt ajan tasalla ajankohtaisista asioista.