Congridin Otto Ruusunen tavoittelee menestystä myös hiihtoladuilla – Congrid mukaan tukemaan nuoria urheilijoita

tammikuuta 11, 2019 Matti Huusko congrid, kulttuuri

 

Meille Congridilla tärkeää ovat ihmiset ja muut organisaatiot. Myynti- ja kehitystiimissämme työskentelevä Otto Ruusunen tavoittelee työnteon ja yliopisto-opiskelujen ohessa menestystä myös urheilu-urallaan Tampereen Yrityksen vahvassa ja nousevassa hiihtojoukkueessa.

Haluammekin Congridilla tukea Ottoa ja muita hänen joukkuetovereitaan saavuttamaan tavoitteitaan myös työpaikan ulkopuolella. 

”Suomessa on paljon lajinsa huipulle tähtääviä, tavoitteellisesti töitä tekeviä lahjakkaita nuoria urheilijoita. Monien harjoittelua rajoittavat kuitenkin rajalliset ja pienet resurssit, eikä heillä ole ympärillään tarvittavaa tukijoukkoa”, Otto Ruusunen sanoo.

Tämän vuoksi Ruususesta onkin hienoa, että vielä alkuvaiheessa oleva kasvuyritys lähtee sponsoroimaan hiihtoseuran lahjakkaita urheilijoita ja tukemaan suomalaisen urheilun kehitystä.

”Tukijoukko merkitsee urheilijalle valtavasti. Urheilijat tarvitsevat ympärilleen vahvan tiimin, joka tukee urheilijaa niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä. Ilman vahvoja yhteistyökumppaneita menestyminen on vaikeaa”, Ruusunen kiittelee.

Tästä syystä me haluamme olla tukemassa Tampereen Yrityksen hiihtäjiä matkalla menestykseen! Vantaalla hiihdetään ensi viikolla 15.–16. tammikuuta iltakilpailuina hiihdon Suomen Cupin osakilpailut, jonne toivotamme Tampereen Yrityksen hiihtäjille onnea ja luistavia suksia!

Yle näyttää kilpailut molempina päivinä TV2-kanavalla kello 18.00 alkaen, joten muistakaa tuolloin olla television ääressä seuraamassa Oton ja muiden Tampereen Yrityksen mieshiihtäjien otteita.

Laita seurantaan ja tutustu lisää Tampereen Yrityksen hiihtäjiin Facebookissa tai seuran sivuilta.