Millaista on olla töissä Congridin IT-tiimissä?

lokakuuta 2, 2018 Neea Puro congrid, kulttuuri, ura

Millaista on olla töissä Congridin IT-tiimissä? Tässä blogitekstissä welhotiimiimme lahjakas Peter Shodeinde kertoo siitä, millaista on olla töissä Congridilla ja mitkä ovat parhaita puolia kasvavassa yrityksessämme työskentelyssä.

Kuinka päädyit työskentelemään meillä ja mikä on aiempi työtaustasi?
Työskentelin aiemmin ohjelmistoinsinöörinä kehittämässä CRM-tuotteita SME-bisnekseen. Minua kiinnostaa oikean elämän haasteiden ratkaiseminen digitaalisilla ratkaisuilla. Congrid tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet siihen, että omalla työllä voi vaikuttaa tuotteeseen.  

Mitkä ovat parhaita puolia Congridilla työskentelyssä?
Paras asia täällä työskentelyssä on se, että pystyin heti työskentelyn aloitettuani vaikuttamaan Congridin ohjelmiston kehitystiimissä. Merkityksellisen tuotteen kehittäminen ja vaikuttaminen asiakkaidemme päivittäisen työn parantamiseen on tehnyt työn teosta hyvin mielekästä.

Mitkä asiat ovat haastavia kasvavassa IT-alan start up-yrityksessä?
Nopeasti kasvavassa start up-yrityksessä on tärkeää hahmottaa selkeästi eri henkilöiden roolit, jotta työt tulevat tehdyiksi. Työtehtävät vaihtelevat paljon asiakkaiden vaatimusten hahmottamisesta tuotteen julkaisuun ja palveluihin. Kaikki päivittäiset työtehtävämme kietoutuvat tavalla tai toisella sen ympärille, että aiomme kasvaa rakennusalan digitalisaation johtavaksi toimijaksi. 

Millaiset ihmiset sopivat Congridin IT-tiimiin?
Tiimimme on täynnä kokeneita insinöörejä, jotka etsivät jatkuvasti uusia tapoja kehittää taitojaan kaikilla tuotteen osa-alueilla. Tiimin eri jäsenet tuovat eri ideoita ja kokemusta tiimiin. Kehitämme ja etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää työtämme luodaksemme markkinoiden parhaan tuotteen.