Congrid är bland de snabbast växande teknikföretagen i EMEA

augusti 21, 2020 Congrid congrid, press release

 

Congrid har rankats på 117:e plats i Deloitte Technology Fast 500™ EMEA-programmet, som listar de snabbast växande teknikföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika. Företaget är listat i sektorn programvara med en tillväxttakt på 1175 %, vilket placerar det i topp 25 % av de rankade företagen i listningen.

 

Congrid, som är stolta över att representera byggbranschens tekniska transformation i det prestigefyllda Deloitte Technology Fast 500™ EMEA-programmet, är en förespråkare av att dela praxis gällande kvalitet och säkerhet, och inspirerar branschen till en transparent kultur som förkroppsligar yrkesstolthet och nya nivåer av kommunikation i byggandets digitala tidsålder.

 

“Att vara bland de snabbast växande teknikföretagen är en stor ära för oss. Det är uppmuntrande att se hur vårt långsiktiga kontinuerliga utvecklingsarbete med kunderna möjliggör tillväxt”, kommenterar Congrids vd Timo Makkonen

 

Deloittes Technology Fast 500™ EMEA-program uppmärksammar de snabbast växande teknikföretagen i drygt 20 länder, baserat på omsättningstillväxt i procent under räkenskapsåren mellan 2015–2018. Sverige rankas på 4:e plats av 22 länder.

 

Programmet stöds av Deloittes regionala Technology Fast 50-initiativ, som syftar till att ranka teknikföretag med hög tillväxt efter plats eller ett visst geografiskt område. Congrid har även privilegiet att ingå i Technology Fast 50-initiativen, och har utsetts till plats 25 av de 50 snabbast växande teknikföretagen i Finland. 

 

Mer information: 

Timo Makkonen

VD

(+358) 447167 200

timo@congrid.fi