Congrid kommer delta på Nordbygg – Monter AG:27

april 20, 2022 Congrid evenemang, byggbranschen

Nu fler än 10 000 aktiva användare – och tillväxten ökar dag för dag!

Congrid grundades redan 2013 av två byggplatschefer och är idag med sin användarvänliga och heltäckande lösning markandsledande i Finland när det kommer till kvalitet och säkerhet. Lösningen kan användas i alla delar av byggprocessen i både online- och offlineläge.

Kunder hittas brett inom branschen som tex byggentreprenad, besiktning, teknisk konsultation, projektledning, fastighetsutveckling och underentreprenad.

”Congrid ger mig en bättre överblick i projekten och det blir lättare att följa uppdragen samt hålla ordning på handlingarna. Med planritningar och foton blir det lättare för alla inblandade att se var bristerna är”, säger Krister Myckelberg, Etablerad Metodspecialist på WSP Management.

 

Träffa Congrid i monter AG:27 på Nordbygg (Stockholm 26 – 29 april, 2022)

I montern delar Andrej Silverörn, Försäljningschef på Congrid samt hans kollegor med sig av all sin kunskap kring hur kvalitet- och säkerhetsprocesser kan förenkla det dagliga arbetet i byggprojekten. Vidare presenteras nyskapande och färgstarka nyheter som tillkommit sedan förra mässan och man kan själv få upptäcka programvaran. Du kommer också kunna uppleva ny teknik samt vinna fina priser i montern. Det utlovas dessutom överraskande programpunkter under dagarna på mässan.

 ”I nästan ett decennium har vi varit med och digitaliserat hundratals företag gällande säkerhet- och kvalitetsprocesser, vilket innebär att vi kan bidra med enorm kunskap inom det här området som få kan matcha.” Andrej Silverörn – Försäljningschef Congrid.

 

Kvalitet och säkerhet kombinerat i ett och samma system!

Congrids mjukvara både förenklar och effektiviserar hela den tidigare manuella processen kring säkerhet och kvalitet. Genom 2D ritningar tillgängliga direkt i mobilen eller datorn, kan man lätt både markera och upptäckta felaktigheter samt beskriva föreslagna åtgärder under byggprojekten. Då samtliga i projektet såsom byggplatschefer, projektledare, företagsledning och kunder kan följa byggprojekten i realtid online, ökas effektiviteten avsevärt och dokumentationen utvecklas per automatik, istället för att i bästa fall hanteras i efterhand i projekten.

”Våra kunder uppskattar den ökade transparensen i processerna vilket leder till mindre missförstånd och snabbare ledtider”, säger Andrej. Han fortsätter, ”Vår stora framgång bygger på att vårt verktyg utvecklats tillsammans med våra kunder och att vi verkligen förstår deras ”pain points”. Jämfört med liknande verktyg är vi det företag som kombinerar både kvalitet och säkerhet i en och samma lösning tillsammans med BIM 3D. Dessutom supporterar vi våra kunder hela vägen i projekten.”

 

Nordbygg öppettider
Tisdag 09.00-17.00 │ Onsdag 09.00-17.00 │ Torsdag 09.00-18.00 │ Fredag 09.00-17.00

Hämta din fribiljett här »