Congrid meddelar ny lansering av svenska webbsidan, www.congrid.se

mars 31, 2020 Congrid congrid, pressmeddelande, kultur

Vi på Congrid gör vår yttersta för att utveckla och effektivisera byggbranschen. 

Detta skapar vi genom att effektivisera dokumentationen, skapa bättre informationsflöde och starkare samarbete på olika byggprojekt runt om i landet. 

När du besöker den nya webbsidan kan du läsa om allt som Congrid har att erbjuda. Produktinformation, framgångshistorier från våra kunder, framtida utveckling och all annan väsentlig information om Congrid finns nu på ett enda ställe.

Erbjudandet är inriktat på smidigt samarbete, kommunikation och övergripande förståelse av vad som har byggts och hur det har byggts – på både byggarbetsplatsen och kontoret. Produktportföljen består av lätthanterliga produkter som hanterar vardagliga rutiner, rapporter och prioriteringar inom kvalitets- och säkerhetsledning.

Våra verktyg inkluderar bland annat: Anmärkningar, Kvalitetsinspektioner, Besiktningsprotokoll, Byggdagbok, Foto observationer, CongridLITE, Säkerhetsanmärkningar, Skyddsronder och Analys. Congrid tillhandahåller också ett antal tjänster som är till som support för att använda Congrid och utveckla kvalitets- och säkerhetsledningsprocesser.