Congridin ja Derigon yhteistyöllä hyödyllisiä synergioita asiakkaalle

toukokuuta 13, 2020 Congrid yhteistyö, turvallisuus, tiedote, teknologia, congrid, laatu, rakentaminen, digitalisaatio

ICT-palvelutuottajat Congrid ja Derigo ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on edistää toimialan kehitystä parantamalla kokonaislaadun ja työturvallisuuden hallintaa työmaalta ylimpään johtoon asti. 

Suomalaisyritysten luoma ratkaisu edistää rakennusalan laadunhallinnan prosesseja tarjoamalla valmiiksi toimialan tarpeisiin sovitetun laadun- ja turvallisuuden raportointinäkymän. Ratkaisussa on yhdistetty Derigon Pro3 -projektihallintatyökalu ja Congrid-järjestelmät avointen rajapintojen avulla.  

Perinteisellä toimialalla on siirrytty vaiheeseen, jossa toimintaprosesseja digitalisoidaan vauhdilla hyödyntämällä moderneja ICT-ratkaisuja. Congrid ja Derigo haluavat palvella rakennusalaa tuottaen uusia ratkaisumalleja auttamaan yritysten kansainvälistymispyrkimyksiä. 

Toimialan digitalisoinnin myötä tietoa kerätään systemaattisesti eri lähteistä tukemaan päätöksentekoa.Ongelmana on tiedon hajautuminen erillisiin järjestelmiin. Tähän halusimme Derigon kanssa tuoda helpotusta. Yhteistyömme tuo asiakkaillemme ainutlaatuisen järjestelmäkokonaisuuden laadun- ja turvallisuuden johtamiseen”, kertoo Congridin toimitusjohtaja Timo Makkonen. 

Yhteistyön hyötyjä loppukäyttäjälle ovat parantunut työturvallisuus ja asiakastyytyväisyys, tehostettu kustannustehokkuus ja tiedolla johtaminen. Kun ajankohtainen tieto on saatavilla ja helposti ymmärrettävässä muodossa, eri toimipisteiden ja työmaiden turvallisuustasoja voidaan verrata keskenään. Tämä mahdollistaa sen, että poikkeamiin voidaan reagoida välittömästi ja täten parantaa tilannetiedon läpinäkyvyyttä kaikilla tasoilla.  

”Olemme jo vuosia tehneet osittaista yhteistyötä samoissa asiakkuuksissa, joten oli luontevaa syventää yhteistyötä entisestään, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavamman järjestelmäkokonaisuuden projektien digitalisointiin. Yhteistyö avaa myös uusia mahdollisuuksia kansainvälisen liiketoiminnan kasvattamiseen molemmille yhtiöille”, toteaa Derigon toimitusjohtaja Jukka Vornanen.

Lisätietoa:

Timo Makkonen, toimitusjohtaja, 044 716 7200, timo@congrid.fi

Jukka Vornanen, toimitusjohtaja, 0400 265 242, jukka.vornanen@derigo.fi