Digitalisering trumfkort i betongbranschens framtid

25
Oct
2019

Betongdagar 2019 är ett evenemang för nätverksbildande för fackexperter inom betongbranschen. Betonipäivät 2019 ordnas av Betoniteollisuus ry och Finska betongföreningen ry och äger rum i Messukeskus, mässcentret i Helsingfors, den 31 oktober 2019.

Congrid deltar på evenemanget som utställare och föreläsare. Saku Vuori, byggnadsingenjör och Customer Success Specialist hos Congrid, tar i sitt inlägg upp digitaliseringen inom betongbranschen och de möjligheter som den ger.

Evenemanget sammanför aktörer, företag och studerande inom branschen för att diskutera branschens framtid och kunskapsbehov. Under dagarna diskuteras megatrender inom branschen, såsom digitaliseringen, globaliseringen och klimatförändringen. Samarbete mellan olika parter och ny kunskap medför stora möjligheter för branschen.
På evenemanget utdelas arkitekturpriset Årets betongfasad och de bästa examensarbetena i branschen belönas.

Congrid har utvecklat ett digitalt programvarukoncept för kontroll och tillsyn av kvalitet och säkerhet på byggplatser. Den nya gjutdagbok-funktionen befrämjar digitaliseringen och informationsflödet inom betongindustrin, och underlättar kommunikationen mellan olika projektparter

händelser, press release, digitalisering, teknologi