Congrid ja Derigo mukana DigITre-tapahtumassa

toukokuuta 23, 2022 Congrid tiedote, congrid, tapahtumat

Yhteistyökumppanit Congrid ja Derigo Oy osallistuvat yhdessä DigITre-tapahtumaan, joka järjestetään 14.–15. kesäkuuta Tampereen Nokia Arenalla.

DigITre on ICT-alan ammattitapahtuma, joka tarjoaa ratkaisuja erilaisiin IT-pulmiin case-esimerkkien avulla. Esillä ovat kiinnostavimmat ja työarkea helpottavat ohjelmistot, palvelut sekä koneet ja laitteet, joihin perehdytään käytännön esimerkkien kautta.

Congrid ja Derigo ovat luoneet yhteistyössä ohjelmistojen välisen integraation. Rakennusalan tarpeisiin kehitetty raportointinäkymä parantaa rakentamisen kokonaislaadun ja työturvallisuuden hallintaa. Ratkaisu yhdistää Derigo Pro3® -ja Congrid -järjestelmien parhaat puolet helppokäyttöiseksi ja saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka mahdollistaa reaaliaikaisen tiedonkulun työmaalta ylimpään johtoon asti.

Tapahtuman aikana päälavalla kuullaan monia kiinnostavia puheenvuoroja, joista yksi on Derigon ja Congridin Varte Oy:n case-esimerkki. Varten laatu- ja työturvallisuuspäällikkö, kehityspäällikkö Jyri Seppänen kertoo, miten projektitoimintaa on tehostettu Varte Oy:llä ottamalla käyttöön Derigon Pro3 ja Congrid -järjestelmät. Puheenvuoro on tiistaina 14.06. klo 13:45 päälavalla.

Yritysten yhteinen messuosasto on nro 616. Tervetuloa tapaamaan yritysten henkilöstöä ja tutustumaan tuotteisiin.