FinnBuild - Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma

syyskuuta 7, 2016 Matti Huusko congrid, rakentaminen, tapahtumat

Lokakuun 12- 14. päivä jo 22 kerran järjestettävä FinnBuild- messutapahtuma kerää jälleen yhteen rakennus- ja talotekniikka- alan yritykset, yrittäjät, osaajat ja opiskelijat. 3-päiväisen messuspektaakkelin aikana alan toimijat ja vaikuttajat esittelevät Helsingin Messukeskuksessa uusimpia innovaatioitaan ja näkemyksiään omilla messuständeillään, seminaareissa ja muissa tilaisuuksissa, joita messuvieraille tarjotaan.

FinnBuild- messut tituleerataan kansainvälisiksi rakennus- ja talotekniikka-alan messuiksi jonka kävijämäärät ovat viime vuosina pyörineet yli 30 000 vierailijassa. Heille toimintaansa ja tuotteitaan esittelee n. 500 mukana olevaa yritystä, Congrid luonnollisesti mukaan lukien.

Messuilla järjestetään paljon kilpailuja joista yksi eniten kiinnostusta herättävä on SPAN- Puusiltakilpailu. Kilpailussa rakennustekniikan opiskelijoista koostuvat joukkueet kisaavat siitä, kuka rakentaa kestävimmän 1 metrin pituisen vapaan jännevälin sillan, aineinaan toistakymmentä metriä noin sentin paksuista rimaa ja desi Erikeeperiä.

FinnBuildin web-sivustolta löytyy kattava tietopaketti koko messujen sisällöstä. Kannattaa myös tutustua messujen mobiiliappeihin, joiden avulla vierailusta saa entistä enemmän irti.

Congrid messuilla

Tarkoituksenamme on pysyä ajan hermolla, jotta pystymme parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan alan tarpeisiin ja kysyntään. FinnBuild tarjoaa loistavat puitteet päästä kuulemaan asiakkaittemme toiveita ja ehdotuksia sekä alan toimijoihin, heidän näkemyksiinsä ja tuotteisiinsa tutustumiseen. Eikä myöskään sovi unohtaa vielä koulujaan käyviä alan tulevia tähtiä. Tämän johdosta haluamme panostaa isosti tähän tapahtumaan ja toivottavasti se myös näkyy.

Oman messuosastomme lisäksi pääsimme mukaan ehkä koko messujen mielenkiintoisimpaan kisaan, FinnBuild Highlights 2016 – kilpailuun, johon puolueeton tuomaristo on valinnut FinnBuildin ja sen sisarmessujen kiinnostavimmat yritykset. Congrid on yksi finalisteista! Highlights -kilpailijoille perustetaan messuille oma erikoisosasto, jossa pääsee tutustumaan heidän toimintaansa ja palveluihin. Kilpailun pääpalkintona on 3 000€ rahapalkinto, joka tulee käyttää kansainvälistymiseen. Tätäkin tärkeämpänä palkintona pidetään laajan kotimaisen medianäkyvyyden lisäksi myös kansainvälistä näkyvyyttä. Congrid lähtee nöyrin, mutta luottavaisin mielin kisaamaan Highlightsien voitosta.

Tapahtumiin pääsee ilmaiseksi, rekisteröitymällä kävijäksi netissä: Rekisteröidy Finnbuild messuille Nähdään messuilla: Congrid messuosasto: 7d57