CONGRID MUKAAN MICROSOFTIN TURBOPUMP-KIIHDYTYSOHJELMAAN

elokuuta 7, 2017 Oskar Smeds teknologia, congrid, tapahtumat

 

Sata vuotiasta Suomea juhlitaan monin tavoin tämän vuoden aikana erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien muodossa. Yksi näistä tapahtumista on kannaltamme erityisen mielenkiintoinen. 

Microsoftin järjestämä Turbopump järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja se on suunnattu Suomeen rekisteröidyille startupeille. Voimme iloksemme ilmoittaa, että meille on suotu kunnia olla yksi 18:sta ohjelman 1. vaiheeseen mukaan valituista yrityksistä.

Jokapäiväinen työskentely Startupissa on välillä hyvinkin hektistä loputtoman tehtävälistan purkamista. Tämän vuoksi on välillä kääntää katse myös pitkän linjan tavoitteisiin, kasvusuunnitelmiin, markkinointistrategioihin ja muihin ison kuvan asioihin. Olemme yrityksenä vaiheessa, jossa kansainvälistyminen ja sitä kautta tuleva kasvu ovat järkevä tapa askel toiminnassamme. Uskomme, että Turbopump palvelee tätä tarvetta täydellisesti ja sen ajoitus ei voisi olla kannaltamme parempi.

Turbopumpissa saamme ohjausta pitkän linjan ammattilaisilta ja pääsemme tapaamaan potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja suurten yritysten edustajia. Pääsemme myös hiomaan omaa markkinointi- ja kansainvälistymisstrategiaamme alan konkarien ohjauksessa. Tämän jälkeen meidän tehtävämme on hoitaa strategian jalkautus ja toteuttaminen.

Lopuksi haluamme vielä kiittää Microsoftia tämän ohjelman järjestämisestä. Toivottavasti tällaisia pelinavauksia, joissa suuret ja pienet sekä kokeneet ja eteenpäin pyrkivät yritykset kohtaavat, nähtäisiin jatkossa useammaltakin taholta. Kyse ei pitäisi aina olla siitä, että jaetaan yrityksiä eri lokeroihin, pieniin tai suuriin, startupeihin tai paikkansa vakiinnuttaneisiin jne. Sen sijaan yhä monipuolisempi yhteistyö eri vaiheessa olevien yritysten kesken auttaa kaikkia yhteistyön osapuolia miettimään asioita uudenlaisista näkökulmista.

Lisätietoa: Turbopump