Congrid ja HomeRun parantavat palvelukokemusta integraatiolla

huhtikuuta 21, 2022 Congrid yhteistyö, tiedote, congrid

 Congrid ja HomeRun tiivistävät yhteistyötä julkistamalla takuu- ja vuosikorjauksien palvelukokemusta parantavan integraation.

Takuu- ja vuosikorjauksen hallinta helpottuu, kun asukasviestintää hallitaan HomeRun-ohjelmistolla, ja korjaustöitä Congrid-ohjelmistolla. Congridin ja HomeRunin välinen integraatio yhdistää kahden ohjelmiston hyödyt saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Integraation avulla asukkaan HomeRuniin kirjaamat havainnot siirretään Congrid-ohjelmistoon käsiteltäväksi. Urakoitsijalla on sama Congrid-käyttöliittymä käytettävissä laadunhallintaan hankkeen alusta takuukorjauksiin. Urakoitsijalla säilyy tilannekuva korjauksista urakoitsijoittain ilman ylimääräistä työtä. Tieto urakoitsijan tekemistä korjauksista siirtyy reaaliaikaisesti takaisin HomeRun-ohjelmistoon asiakkaalle, joka voi hyväksyä korjaukset tai palauttaa korjauksen takaisin urakoitsijalle.

Saumaton tiedonkulku eri sidosryhmien välillä on ensiarvoisen tärkeää. Asiakkaiden kanssa yhdessä kehitetty toteutus suoraviivaistaa takuu- ja vuosikorjauksen prosessia sekä poistaa ylimääräisiä työvaiheita. Congridin toimitusjohtaja Timo Makkosen mukaan tieto eri järjestelmien välillä pitää saada liikkumaan. “Alan tuottavuusloikkaan ei riitä, että ihmiset puhuvat keskenään. Myös ohjelmistojen pitää kommunikoida. Tavoitteemme on suoraviivaistaa tiedonkulkua myös ohjelmistojen välillä.”

Congridin ja HomeRunin ratkaisut auttavat rakennusalan toimijoita lisäämään toiminnan avoimuutta sujuvalla viestinnällä ja tilannekuvalla. Ajantasainen viestintä auttaa nostamaan asiakastyytyväisyyttä sekä asiakkaan kokemusta laadusta.

"Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ympäristössä, jossa kuluttajatietoisuus ja rakennuskustannukset ovat kasvaneet huomattavasti viime aikoina. Tilojen käyttäjien tuominen digitaaliseen käyttöliittymään, josta tieto kulkeutuu rakentajalle hyvin käsiteltävässä muodossa, on ensiarvoisen tärkeää, kun pyritään kohti virheetöntä rakentamista”, kommentoi HomeRunin toimitusjohtaja Otto Laurila.

CG-HomeRun integraatio-02

Integraatio suoraviivaistaa toimintaa, kun ylimääräisiä manuaalisia työvaiheita tiedon kirjaamisessa poistuu. Samalla viestintä ja tiedonkulku paranee, kun tieto siirtyy loppuasiakkaalta työmaalle ja takaisin saumattomasti.

 Ratkaisu on suunnattu erityisesti rakennusliikkeen tuotannon- ja kehityksen, -asiakaspalvelun sekä asiakaskokemuksen rajapinnoissa työskenteleville.

Congrid ja HomeRun ovat osa SmartCraft-konsernia. SmartCraft on Oslon pörssissä listattu, pohjoismaiden johtava rakennusyrityksille ja rakennusalan ammattilaisille SaaS-ohjelmistopalveluita tarjoava yhtiö, joka muodostuu kuudesta tytäryhtiöstä kolmessa eri maassa.

Lisätietoja:

Timo Makkonen, toimitusjohtaja, Congrid, (+358) 447167 200, timo@congrid.fi

Otto Laurila, toimitusjohtaja, HomeRun, (+358) 44 284 0278, otto.laurila@homerun.net