Yhdistimme Congridin ja miljardeja myyneen työkalun parhaat puolet – Muistio nyt käytössänne

toukokuuta 23, 2018 Oskar Smeds teknologia, uudet ominaisuudet, congrid

 

Tunne on tuttu? Olette kiertäneet kohdetta katselmuksessa kahden tunnin ajan. Olet tehnyt muistiinpanoja, ottanut valokuvia ja tehnyt suuren työn sen eteen, että kaikki kierroksen huomiot kuvineen ovat varmassa tallessa. Tämän lisäksi olet kirjannut ranskalaisia viivoja muistiosi tueksi.

Pahin on kuitenkin vielä edessä. Muistiinpanot pitää vielä kirjoittaa puhtaaksi, lisätä valokuvat oikeisiin kohtiin ja muotoilla teksti niin, että havaitut puutteet myös löydetään.

Congridin uusi muistiotyökalu on ratkaisu tarpeeseesi. Voit ylläpitää eri tarkoituksiin soveltuvia muistiopohjia pilvipalvelussamme tai ottaa muistion lennosta käyttöön ja määrittää oleelliset alaotsikot työmaakierroksen aikana.

Kierroksella kirjaat tai sanelet huomioita, teet havaintoja, otat todentavia valokuvia ja kerrot mielipiteesi tämän hetken tilanteesta. Kierroksen päätyttyä muistio on valmis, eikä sinun tarvitse enää muokata sitä myöhemmin.

Lisäämällä pohjakuvan ja alueet, voit olla varma siitä, että havaintojen kirjaaminen on sujuvaa eikä sinun tarvitse pitkästi kirjoittaa olevasi ”B-portaan kolmannen kerroksen porraskäytävän länsipäässä asunnon 27 oven edessä”. Sen sijaan pari valintaa ja kaikki tietävät missä olet ja merkintä pohjakuvaan valokuvan kanssa kruunaa työmaan laadukkaimman havainnon.

Käytön helppous ja havainnon sijainnin määrittäminen on yksi tekijä. Lisähyötyä saadaan sillä, että pystyt reaaliaikaisesti seuraamaan korjausten etenemistä Live-palvelun kautta ja tiedät missä työmailla mennään.

Älä enää epäröi, vaan käytä aikasi oman ammattitaitosi maksimaaliseen hyödyntämiseen, leikkaamisen ja liimauksen sijaan.

Congridin tukiportaalista löytyy ohjeet kaikkiin Congrid-ohjelmiston toimintoihin. Annamme mielellämme lisätietoa tai tuote-esittelyn uudesta ominaisuudesta. Ota yhteyttä myyntitiimiimme.
 
New call-to-action