Congrid Blog Sweden

Nya funktioner i Congrid Live-tjänsten – Geo map och stadsvy

Skriven av Congrid | 2020-nov-12 11:51:03

Vi utvecklar kontinuerligt vår produkt baserat på våra kunders förslag och önskemål. I det här blogginlägget presenterar vi den nya funktionen mer detaljerat. Funktionen är tillgänglig för företaget genom att kontakta vårt supportteam.

Under hösten har vi uppdaterat Congrid Live-tjänstens funktioner för uppföljning av uppgifter i projekt. Syftet är att ge alla våra användare ännu bättre stöd i uppföljningen av produktionsadministrationen. Vi vill också utveckla våra tjänster för infraprojekt, där arbetsplatsernas storlek vad uppgifterna beträffar är mycket större än vid husbyggen.

Geo map i anmärkningssidan

Vi har uppdaterat en ny flikvy för Congrid Live -anmärkningssidan. Den låter dig spåra alla anmärkningar på geo map som har en kartpost i posterna. Funktionen lägger till värde för att spåra anmärkningar för projekt där poster görs över ett stort område.

Statusvyn för anmärkningar publicerades i augusti

Tack vare den nya funktionen är det mer åskådligt och går snabbare att följa upp och analysera anmärkningarnas händelser. Du kan fördjupa dig ordentligt i informationen och se hur de olika uppgifterna inom projekten framskrider med hänsyn till område, entreprenör, och arbetsmoment.

Önskar du mer information eller produktpresentationer om de nya funktionerna. Kontakta vårt försäljningsteam.