Nya funktioner i Congrid Live-tjänsten – Geo map och stadsvy

november 12, 2020 Congrid congrid, teknologi, produktnyhet

Vi utvecklar kontinuerligt vår produkt baserat på våra kunders förslag och önskemål. I det här blogginlägget presenterar vi den nya funktionen mer detaljerat. Funktionen är tillgänglig för företaget genom att kontakta vårt supportteam.

Under hösten har vi uppdaterat Congrid Live-tjänstens funktioner för uppföljning av uppgifter i projekt. Syftet är att ge alla våra användare ännu bättre stöd i uppföljningen av produktionsadministrationen. Vi vill också utveckla våra tjänster för infraprojekt, där arbetsplatsernas storlek vad uppgifterna beträffar är mycket större än vid husbyggen.

Geo map i anmärkningssidan

Vi har uppdaterat en ny flikvy för Congrid Live -anmärkningssidan. Den låter dig spåra alla anmärkningar på geo map som har en kartpost i posterna. Funktionen lägger till värde för att spåra anmärkningar för projekt där poster görs över ett stort område.

Statusvyn för anmärkningar publicerades i augusti

Tack vare den nya funktionen är det mer åskådligt och går snabbare att följa upp och analysera anmärkningarnas händelser. Du kan fördjupa dig ordentligt i informationen och se hur de olika uppgifterna inom projekten framskrider med hänsyn till område, entreprenör, och arbetsmoment.

Önskar du mer information eller produktpresentationer om de nya funktionerna. Kontakta vårt försäljningsteam.

explore products-SE-03