Nya funktioner i Congrid - Miljöanmärkningar

januari 15, 2021 Congrid congrid, teknologi, produktnyhet

Vi utvecklar kontinuerligt vår produkt baserat på våra kunders förslag och önskemål. I det här blogginlägget presenterar vi den nya funktionen mer detaljerat. Funktionen är tillgänglig för företaget genom att kontakta vårt supportteam.
 
Miljöanmärkningar har nu lanserats som en del av Congrid-produktsortiment. Miljöanmärkningar kompletterar miljöhanteringen på ditt företag och underlättar dokumenteringen av miljörelaterade frågor i dina projekt. 
 
Miljöanmärkningar_2_Main_SWE
 
 
Miljöanmärkningar med mobilappen
Det är enkelt att börja använda produkten med samma plattformslogik som säkerhetsanmärkningar. Du kan ange på företagsnivå i miljöanmärkningens registrering av nyckelfrågor vilka uppgifter som är viktiga och väsentliga för miljöhanteringen i ditt företag.
 
 
 
Miljöanmärkningar_1_Main_SWE
 
 
 
Uppföljning av miljöanmärkningar i Live-tjänsten
Du kan följa alla miljöanmärkningar på projektets anmärkningssida samt på företagsnivå via analyssidan som administratörerna i ditt företag har tillgång till.
 
 
 
Miljöanmärkningar_3_Main_SWE
 
 
 
Miljöanmärkningsrapporter med fullständiga uppgifter
Kartmarkeringarna är en del av miljöanmärkningarnas tilläggsuppgifter. Du kan ange anteckningar och åtgärder som gäller planen i anmärkningarna. Rapporter om korrigerande åtgärder och arkiveringen av dokumentation.
 
 
 
 Önskar du mer information eller produktpresentationer om de nya funktionerna. Kontakta vårt försäljningsteam. 
 
New call-to-action