Uskalletaanko rakennusalalla muuttua?

marraskuuta 7, 2019 Congrid turvallisuus, teknologia, laatu, rakentaminen, digitalisaatio, kulttuuri

Jos sinua turhauttaa digitaalisten ratkaisujen hidas käyttöönotto rakennusalalla, me olemme täysin samaa mieltä. Vaikka rakennusalalla puhutaankin paljon muutoksen tarpeesta, se on yhä yksi vähiten digitalisoituneista aloista.

Digitaalisten ratkaisujen käyttäminen rakentamisen laadun ja turvallisuuden hallinnassa parantaa rakennustyömaiden tuottavuutta ja kannattavuutta sekä edistää rakentamiskulttuurin muutosta yhteistyötä ja läpinäkyvyyttä arvostavaksi. Lisäksi työstä tulee mielekkäämpää ilman siiloja, tarpeettomia toistoja ja tietojen häviämistä.

”Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat onnistuneiden turvallisuus- ja laatuprosessien avainsanoja”

-Työmaainsinööri 

Ratkaisumme on alusta, jonka kautta voidaan hoitaa rakennushankkeen koko laadun- ja turvallisuudenhallinta. Se parantaa tiedon dokumentointia ja jakamista hankkeeseen osallistuville ihmisille ja auttaa maksimoimaan työmaan tuottavuuden.

Keskitetyn hankeviestinnän avulla kaikilla asianosaisilla on pääsy ohjelmistoon mistä tahansa ilman, että heidän tarvitsisi juosta rakennustyömaan ja toimiston väliä saadakseen tarvitsemansa tiedot. Kaikki tarvittavat hanketiedot ovat omissa käsissäsi ja tekevät työstäsi läpinäkyvää. Koko alan on ymmärrettävä, miksi ja miten liiketoimintaa on digitalisoitava, ja päätettävä tehdä muutos tulosten saamiseksi.

Miten sinun yrityksesi voisi hyötyä laatua ja turvallisuutta parantavasta muutoksesta? Lue lisää lataamalla e-kirjamme tai kokeile ohjelmistoa ilmaiseksi.