YlläspoweRIA 2017 - Äkäslompolo 19. - 24.2.2017

maaliskuuta 28, 2017 Matti Huusko congrid, tapahtumat

Lapin taikaa, lunta, laskettelua, yhdessäoloa, seminaareja, RIA-tietoutta, verkostoitumista ja hyödyllistä tietoa rakennusalan yrityksistä - siinä Ylläspoweria 2017 pähkinänkuoressa!

 

Congrid Oy:n Matti Huusko oli mukana RIA:n jo yli 15-vuotisessa ja perinteikkäässä PoweRIA-tapahtumassa joka kerää yhteen rakennusalan opiskelijat, RIA:n yhteyshenkilöt ja yrityksien edustajat. Tällä kertaa viisipäiväinen tapahtuma järjestettiin Yllästunturin jylhissä maisemissa.

Vuosittaisessa tapahtumassa kerätään yhteen RIAlaisia kouluista ja työelämästä sekä kutsuvierasyrityksiä. Tapahtuma on oiva paikka verkostoitumiselle tekijöiden ja työnantajien kesken. Myös yksityisyrittäjien huomioiminen RIAssa luo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja samalla opiskelijat voivat kysellä yrittämisestä. Yrittäjyys on ollut viime vuosina kasvava kiinnostuksen kohde myös opiskelijoiden keskuudessa mikä näkyi positiivisesti lähes loputtomana kysymysten tulvana yrittäjille.

”Verkostoituminen on sanana tylsä, mutta YlläspoweRIA antaa sille täysin uuden merkityksen, kiitos!” - opiskelijan palaute.

RIA järjestää jäsenilleen myös koulutusta liittyen yrittäjyyteen. Tämä on mielestämme loistava tapa osoittaa yhdistyksen kuuluvan kaikille rakennusinsinööreille ja arkkitehdeille, ansaintamekanismeista riippumatta.

”Tapahtuma on erinomainen paikka verkostoitumiseen alan nuorten osaajien kanssa ja samalla oiva tilaisuus kertoa heille digitaalisuudesta rakennusalalla ja yrittäjyydestä. Viihdyin tapahtumassa todella hyvin” Matti Huusko kiittelee.

YlläspoweRIA:ssa keskusteltiin tärkeistä asioista hauskanpitoa unohtamatta. Mukana menossa oli Congrid Oy:n lisäksi YIT, Ruukki, Ramboll, Academic Work, Kymdata Oy CADS, Finnfoam, Lappset Group Oy ja Rakennuslehti.

"Opiskelijoilta saatu palaute oli positiivista, tuli kiitosta luentojen sisällöstä ja luennoitsijoista. Kiva, kun puheenvuoroihin mahtui myös omia uratarinoita ja innostitte nuoria olemaan ylpeitä siitä, että ovat valinneet rakennusalan. " - Katrina Kukkonen, Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry

Tutustu lisää Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry toimintaan: http://www.ria.fi