Congrid on mukana muotoilemassa modernimpaa rakennusalaa LCI-päivillä

toukokuuta 29, 2019 Congrid tiedote, congrid, tapahtumat

Koska Congrid on keskeinen rakennusalaa modernisoiva toimija, olemme jälleen, kolmatta kertaa, mukana LCI-päivillä

Tapahtuma on LCI Finland ry:n ja RIL:n järjestämä lean-rakentamisen ammattilaistapahtuma, jonka pääpaino tänä vuonna on rakennusalan kulttuurin muutoksessa kohti parempaa suorituskykyä ja yhdessä kehittämistä.  

Kolmipäiväinen tapahtuma järjestetään 3.6.-5.6.2019 Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä Hotel Hilton Airportissa.  Tapahtuman puhujina on alan vaikuttajia maailmalta ja Suomesta, kuten esimerkiksi Southland Industryn Jessica Kelley, Sutter Helthin Digby Christian, Fira Oy:n toimitusjohtaja Topi Laine, YIT:n strategia-ja kehitysjohtaja Juhani Nummi, Länsimetron toimitusjohtaja Ville Saksi sekä Skanskan toimitusjohtaja Tuomas Särkilahti.  

Missiomme on parantaa rakentamisen laatua. Tämä tapahtuu siirtymällä rakentamisen laatuajattelussa ja kulttuurin muutoksessa kohti yhteistyötä, jatkuvaa parantamista ja hukan minimointia.

Ohjelmistomme avulla rakennusalan erikokoiset yritykset ja organisaatiot voivat seurata työmaidensa laatua ja turvallisuustasoa läpinäkyvästi. Tieto poikkeamista, tehdyistä tarkastuksista ja hyväksynnöistä on läpinäkyvästi osapuolten saatavilla. Tiedolla johtaminen ja oppiminen on mahdollista, kun päätöksenteko perustuu dataan, joka on kerätty usealta projektilta yhtenäisellä toimintatavalla . 

Mielestämme rakennusalan laadun tekemisen- ja tuottavuuden kulttuurin ja vaatimusten tulisi kehittyä kohti samaa korkeaa tasoa, joka on jo turvallisuudessa saavutettu. Haluamme edistää työmaiden turvallisuutta, laatua ja tuottavuutta, sillä se on paitsi koko toimialan mutta myös alan toimijoiden ja asiakkaiden etu. Näillä toimenpiteillä varmistetaan kilpailukyky nyt ja tulevaisuudessa ja tuodaan asiakkaille aitoa lisäarvoa. 

Tervetuloa tapaamaan meitä ja vaihtamaan tiimimme kanssa ajatuksia näyttelypaikalle numero 9!

Congrid LCI-day location