Uusia ominaisuuksia Congrid Live palveluun - Kartat / Havaintojen tilanne

marraskuuta 12, 2020 Congrid teknologia, uudet ominaisuudet, congrid

Kehitystyössä olemme keskittyneet nykyisten tuotekokonaisuuksien parannuksiin ja datan analysointiin projektitasolla. Live-palvelun tuoreimmat päivitykset mahdollistavat tehokkaamman tehtävien hallinnan ja seurannan projekteissa.

Olemme päivittäneet kuluvan syksyn aikana Congrid Live -palveluun projektien tehtävien seurantaan liittyviä ominaisuuksia. Tarkoituksemme on tukea kaikkia käyttäjiämme entistä paremmin tuotannonhallinnan seurannassa. Lisäksi haluamme kehittää palveluamme infraprojekteille, joissa työmaiden laajuus on todella paljon suurempi kuin talonrakennustyömailla, sekä tehtävien että alueen osalta. Kehitämme tuotekokonaisuutta jatkuvasti käyttäjiltä saadun palautteen perusteella.


Alla päivityksien ominaisuuksia tarkemmin lueteltuna:
Kartta näkymä - Congrid Live
Havaintosivun karttanäkymä 
Päivitimme Congrid Live -palvelun havaintosivulle uuden välilehtinäkymän. Sen avulla pystyt seuraamaan kartalta kaikkia havaintoja, joihin on kirjauksissa merkitty karttamerkintä. Ominaisuus tuo lisäarvoa havaintojen seurantaan projekteille, joissa kirjauksia tehdään laajalle alueelle.
 
Päivitimme ominaisuutta koskevat ohjeet myös havaintojen suodatus-artikkeliin.
 
 
 
Havainto vinjetti 2020_08

Havaintojen tilannenäkymä julkaistiin elokuun lopussa

Uuden ominaisuuden avulla projektien tehtävien seuranta on analytiikan avulla havainnollisempaa ja nopeampaa. Projektien tehtävien etenemistä on nyt entistä helpompi valvoa yhdestä näkymästä sijainnin, urakoitsijan, tehtävälistan tai työvaiheen perusteella.
 
 

Lue lisää tuotejulkaisuistamme:

 

Congridin tukiportaalista löytyy ohjeet kaikkiin Congrid-ohjelmiston toimintoihin. Annamme mielellämme lisätietoa tai tuote-esittelyn uudesta ominaisuudesta. Ota yhteyttä myyntitiimiimme.

 
New call-to-action