CongridLITE® päivitys - käyttäjäoikeuksien laajennus

kesäkuuta 26, 2018 Matti Huusko teknologia, uudet ominaisuudet, congrid

CongridLITE® -käyttäjäoikeuksia on nyt laajennettu - seuraavaksi laajennamme LITE-käyttäjien laatuhavaintoja

Halusimme parantaa entisestään rakennusprosessin osapuolten välistä kommunikaatiota. 
Asiakkaamme ehdottivat, että CongridLITE®-oikeuksia voisi lisätä - siksi tarjosimme mahdollisuuden tehostaa urakoitsijoiden ja työntekijöiden osallistamista entistä tehokkaampaan tiedonkulkuprosessiin. 

 
CongridLITE® käyttäjien oikeuksiin on nyt lisätty kaksi uutta ominaisuutta: havaintojen kuittaus ja raporttien tekeminen. 

Tämän päivän työmaan johtamisessa on tärkeää kaikkien osapuolten osallistaminen.
Osallistamisen avulla työntekijät pystyvät vaikuttamaan itse omaan työhönsä ja sen seurantaan - ja sen johdosta ovat sitoutuneempia työhönsä. 

Käyttäjäoikeuksien laajentaminen on täysin ilmaista. Niin ikään CongridLITE® -ominaisuuden käyttäminen on ilmaista nyt ja aina eikä se edellytä mitään lisäsitoumuksia.
 
Ominaisuudet:
 
Havaintojen_kuittaus_liteHavaintojen kuittaus
 
Havainnot voi nyt kuitata kolmeen eri tilaan, jotka ovat odottaa, vastaanotettu sekä valmis tarkastettavaksi. Kategorisoinnin avulla työmaan kokonaistilanne pysyy jatkuvasti ajan tasalla.
 
Aiemmin havaintoja pystyi kuittaamaan ainoastaan Congrid-mobiilisovelluksen kautta. Laajennuksen myötä urakoitsijan, suunnittelijoiden tai tilaajan edustajat voivat kuitata heille kohdistettuja havainto myös Congrid Live-palvelusta.
 
Raportin_luonti_lite
Raporttien luominen
 
Havainnosta luodun raportin voi tulostaa helposti ilman projektin urakoitsijan pyyntöä. Olemme suunnitelleet raportin ulkoasun kattavaksi ja helppolukuiseksi.
 
Kattavat suodatusmahdollisuudet mahdollistavat täysin räätälöidyn sisällön juuri siitä kategoriasta,
josta tarvitaan raportti työntekijöille tai projektiorganisaation muille sidoshenkilöille.
 
Tutustu lisää CongridLITE®-käyttäjäoikeuden aiempiin ominaisuuksiin sekä tuotekokonaisuuteemme: CongridLITE®. Congridin tukiportaalista löytyy ohjeet kaikkiin Congrid-ohjelmiston toimintoihin. 
 
Seuraavaksi tulossa: LaatuLITE

Olemme lisäksi aloittaneet kuluneen vuoden 2018 aikana muutamien asiakkaidemme kanssa LaatuLITE-pilotoinnit. Laajennus tuo CongridLITE-käyttöoikeuden myös urakoitsijoiden laatutarkastuksille.
 
Prosessi etenee siten, että projektin omistaja räätälöi laadunvarmistusmatriisin projektikohtaiseen sisältöön. Urakoitsijalle voidaan osoittaa LaatuLITE-käyttäjäoikeuteen tehtäväksi kyseisen työvaiheen laatutarkastukset halutuille käyttäjille. Tällöin laatutarkastuksien dokumentointi ei ole ainoastaan yhden yrityksen vastuulla, vaan koko hankkeen organisaatio työntekijöistä työnjohtoon osallistetaan laadundokumentointiin ja saadaan laajemmin ajattelemaan oman työvaiheidein laadun kriteerejä koko hankkeen aikana. 
 
Jos kiinnostuit LaatuLITE:n ominaisuudesta, ota yhteyttä Congridin myyntitiimiin. LaatuLITE:n vuosittainen kustannus yritykselle on 200€/vuosi. 
 
New call-to-action