Peabin rasti turvapuistossa valmistui Rakennusteollisuuden turvallisuusviikolle

toukokuuta 7, 2017 Matti Huusko työmaa, turvallisuus, rakentaminen, asiakkaat

Peabin rasti valmistui suunnitellusti Rakennusteollisuuden turvallisuusviikolle. Turvapuisto sijaitsee Espoon Ämmässuolla. Tarkempaa tietoa turvapuiston toiminnasta löytyy alueen kotisivuilta turvapuisto.fi. Alueella käy vuosittain 5000- 7000 rakennusalan opiskelijaa ja ammattilaista. PEAB hyödyntää turvapuistoa myös omassa toiminnassa.

Peabin teemana turvapuistossa on riskien hallinta. Rastin päätuote on työmaallamme tehty riskien hallintavideo, jossa käydään käytännönläheisesti läpi rakennusalan riskien hallinnan perusteita sekä yleisimpiä vaaratilanteita ja niiden korjaamista. Lisäksi rastilla on muuta aihepiiriin liittyvää materiaalia, mm. riskien hallinta- seinätauluja. Yhteistyökumppaneina hankkeessa on ollut mm. Työturvallisuuskeskus, Cramo ja Congrid.

Peab on myös laajentamassa teemaa myös Itä- Suomen turvapuistoon Kuopioon.

Rakennusteollisuuden turvallisuusviikko 2017

Viisaat kypärät yhteen -turvallisuusviikko järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Aiempaan tapaan viikon aikana järjestetään sekä kaikille yhteisiä että yritysten omia turvallisuustapahtumia. Teemaviikon tavoitteena on saada RT:n jäsenyritysten, näiden aliurakoitsijoiden ja sidosryhmien henkilöstö sekä viranomaiset osallistumaan työturvallisuutta edistävään toimintaan. Mukana ovat myös Rakennusliitto, Pro, RIA, RAKLI ja SKOL.  Lisätietoa turvallisuusviikosta pääset lukemaan täältä: Turvallisuusviikko2017

Congrid on vahvasti mukana tukemassa rakennusteollisuuden turvallisuuden kehittämistä. Haluamme parantaa yritysten ja työmaiden turvallisuuden dokumentointia ja helpottaa tiedonjakoa. Congrid työkaluilla työmaalla tehtävät lakisääteiset turvallisuusmittaukset voidaan tehdä täysin digitaalisesti. Julkaisimme asiakkaillemme Helmikuussa 2017 uuden työkalun projektien turvallisuushavaintojen kirjaamiseen. Voit tutustua lisää uuteen tulokkaaseen täältä: Congrid turvallisuushavainto työkalu.

 

Lisätietoja:

Marko Kilpeläinen

Turvallisuus- ja ympäristöpäällikkö

Safety and Environmental Manager

Peab Oy

 

Matti Huusko

Kehitys ja myynti

Congrid Oy