Consti Group väljer Congrid för hantering av deras kvalitets- och säkerhetsarbete

december 16, 2021 Congrid säkerhet, kvalitet, kunder, byggbranschen

Consti Group (noterad på Helsingforsbörsen) väljer Congrid, som är en del av SmartCraft koncernen, för att hantera deras kvalitets- och säkerhetsarbete på byggarbetsplatser.
 
Consti är ett av Finlands ledande företag inom renovering och tekniska byggtjänster, som erbjuder omfattande renoverings- och byggtekniktjänster och utvalda nya byggtjänster för bostadsbolag, koncerner, investerare och den offentliga sektorn i Finlands tillväxtcentrum.
 
”Vi har ett starkt fotfäste på den finländska byggmarknaden eftersom de flesta stora byggföretag i landet använder SmartCraft i sitt kvalitets- och säkerhetsarbete. Avtalet med Consti befäster vår position ytterligare och visar att vi är en ledare på detta område. Det innebär även att det intressanta renoveringssegmentet öppnar sig för oss”, sa Gustav Line, CEO för SmartCraft.
 
Congrid används redan på vissa av Constis byggplatser och det nya avtalet möjliggör implementering av lösningen på alla Constis byggplatser med målet att förbättra dokumentationen av kvalitet och säkerhet samt bibehålla god kontroll över projekten.
 
”Congrid är en av få mjukvaror som byggarbetsplatser har velat implementera. Det finns en hel del önskningar ifrån byggingenjörer och platschefer att införskaffa Congrids programvara, eftersom den kommer att effektivisera deras arbetsdagar och hjälpa till att förbättra projektledningen och kontrollen över deras byggprojekt”, sa Samu Siltala, Sourcing & Development Manager för Consti.
 
Med Congrid kan SmartCraft leverera en enhetlig plattform för all hantering av kvalitets- och säkerhetsarbete oavsett byggprojekt. Congrid är en uppkopplad kvalitets- och säkerhetsplattform för byggproffs.