Uusi ominaisuus Congridin mobiilisovellukseen - Allekirjoitukset

06
Nov
2018
Kehitämme tuotettamme jatkuvasti asiakkaidemme ehdotusten ja palautteen perusteella. Uusin ohjelmisto-ominaisuutemme on juuri julkaistu mahdollisuus tehdä mobiilisovelluksella digitaalisia allekirjoituksia. Monen rakennushankkeen vaatimuksiin kuuluvat allekirjoitukset eri asiakirjoihin, jolloin raportti tulee tulostaa paperille - uuden ominaisuuden myötä työmaalla tehtävien allekirjoitettavien tarkastuksien erillinen tulostaminen jää historiaan. Kerromme tässä blogipostauksessa myös uudesta ominaisuudesta raporttien lähetykseen liittyen. 

Tästä lähtien laatutarkastuksien, turvallisuusmittauksien sekä työmaamuistioiden allekirjoitukset voi tehdä suoraan työmaalla. Kun dokumentit on asetettu valmiiksi, mobiilisovellus kysyy, halutaanko osallistujilta digitaalinen allekirjoitus dokumenttiin.

Tarkastusasiakirjoissa on usein määritetty ehto, jonka mukaan tilaajan tai suunnittelijan edustajan on osallistuttava tarkastukseen työmaalla ja allekirjoitettava dokumentti. Vaikka tarkastuksen aikana havaitaan puutteita tai vaadittavia tehtäviä, tarkastuksen valmistuttua voidaan pyytää kuittaus dokumenttiin siitä, että tarkastuksen osapuolet ovat laatineet vaadittavat asiat dokumenttiin ja ne on asetettu suoritettavaksi.
 

Ominaisuus on käytössä ilmaiseksi turvallisuusmittauksilla, laatutarkastuksissa sekä muistiossa.

Alla päivityksen ominaisuudet tarkemmin eriteltynä:

Allekirjoitus_feature_v2Allekirjoitus suoraan työmaalta tarkastuksen valmistuttua
 
Kaikkien tarkastuksen osallistujien allekirjoitukset voidaan kirjata dokumenttiin digitaalisesti. Allekirjoituksia voi lisätä halutun määrän samaan mittaukseen, tarkastukseen tai muistioon. Ohjelmisto kysyy allekirjoittavan henkilön nimenselvennyksen.

 
 
  
Allekirjoitus_feature_v1
 
 
 
Allekirjoitus suoraan raporttiin

Congrid Live -palvelun kautta voi tulostaa kattavia raportteja, joihin allekirjoitus tulee suoraan raportin esikatselusivulle.

 

 
 
Allekirjoituksen ominaisuuksista löytyy kattavat ohjeet Congridin tukiportaalista.
Ohjeistus allekirjoituksiin on niin ikään lisätty jokaiseen työvaiheeseen, jossa ominaisuus on käytettävissä.Siirry Congridin käyttäjätunnuksella tukiportaaliin tästä!
 
 
Allekirjoitus_feature_v3
Uusi ominaisuus:
Raportin
lähetys suoraan Congrid mobiilisovelluksen kautta
 
Valmiit laatutarkastukset, turvallisuusmittaukset ja muistioraportit voi nyt lähettää sähköpostitse suoraan työmaalta Congridin mobiilisovelluksella. Raporttiin lisätään vastaanottajien sähköpostiosoitteet - Lisätiedot -kenttään voi kirjoittaa vapaavalintaisen viestin vastaanottajille. 

 
 
Annamme mielellämme lisätietoa tai tuote-esittelyn Congridin Allekirjoitukset -ominaisuudesta. Kirjoita meille tarvittaessa sähköpostia osoitteeseen myynti@congrid.fi.

Congrid, laatu, turvallisuus, teknologia, uudet ominaisuudet