Congrid som talare och platinum sponsor på “The Quality in Construction Summit” i London

april 9, 2019 Congrid congrid, pressmeddelande, evenemang

Vi är glada att kunna meddela att Congrid kommer att vara platinum sponsor på Quality of Construction Summit i London nu i sommar.

The Quality in Construction är ett endagsevent som arrangeras den 3:e juli i London Excel och är ämnat för byggproffs som vill lära sig samt utveckla nya idéer för att förbättra kvaliteten inom byggbranschen. Evenemanget kommer att ge en inblick i olika ämnen som att använda digitala metoder för att uppnå högre kvalitet och moderna metoder för att bygga kvalitetsbyggnader.

Vår brittiska Territory Manager Daniel Hunt kommer att hålla en presentation om "Vikten av samarbete för att säkerställa hög kvalitet". Under sitt tal kommer Daniel även att visa hur ett framgångsrikt samarbete kan förändra projektets kvalitet och säkerhet.

Congrid har växt betydligt under de senaste åren. Bara i år har vi utökat vår verksamhet i Sverige och ser fram emot att växa vidare till andra internationella marknader. Att delta i toppmötet Quality in Construction är ett utmärkt tillfälle för Congrid att utbilda branschen om vikten av samarbete genom digitalisering på och utanför byggplatserna, för att säkerställa kvalitetsbyggnationer.